torsdag 20. august 2009

Litt smått i Tynn Alpakka

Aug2009 200

Noen flere pulsvarmere, denni gongen i Tynn Alpakka fra DSA. Dom som er tællltenkt dessi her er nok ferdige mæ 4.klasse (se førje innlegg), men det er godt å vara varm på henda for dæ.

Aug2009 198

Dessi sokka er å i Tynn Alpakka. Var det bære farve-valg denni gongen, mor?

 

Å så kænn itte Gamleheksa gå ut mæ kamera uten å knipse dæ som er att ta blomme-rester, sjøl om det blir my det såmmå oppatt og oppatt.

Aug2009 201

Aug2009 207

Aug2009 209

Ha en flott tossdas-æfta.

10 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Så deilige pulsvarmere! Vet du, jeg tok på meg strikket alpakka vest da jeg gikk dro i butikken i dag jeg, jeg fryyyser! Men det ble litt varmt etterhvert hehe. Nydelige blomsterbilder, her er det ingen blomster igjen...

Ruth sa...

De pulsvarmerne ble nydelige. Har du mønster eller kommer det bare rett ut av hodet ditt? Den med fletten nederst da? Strikket du fletten først og så plukket opp masker? Jeg må jo få vite sånt vet du. Jeg strikket noen som julegaver til venninner rundt omkring her i fjor og det ble enormt populære de også. Grusomt lurt!

Du har alltid så mang nydelige bilder på bloggen din. Vet du, her står så vidt fuchian min iknopp, erteblomtene har ikke sprunget ut og ikke en gang potetene har blomstret enda. Avlystsommer.

Orlaug sa...

Du hendelse kor flittig du er med pinnane, då........storproduksjon, rett og slett.
Kjempefine,er dei.......du kan helse mor di og sei at eg er heilt einig......hm.

elle-melle sa...

Herlige pulsvarmere, men de sokkene falt jeg for. Du skulle vel ikke ha en oppskrift å dele?
I dag var jeg en tur i byen og samtidig tenkte jeg å forhøre meg om Sterk garnet, men de hadde nettopp fått en fargeprøve og hadde ikke bestillt noe ennå. Nå var jeg bare på en butikk, men jeg tipper det er likt hos de andre også, så jeg må nok smøre meg med litt tålmodighet ennå en stund.

ANNEPÅLANDET sa...

Fantastisk flotte blomsterbilder! Det minner meg på at jeg må lese bruksanvisningen på kameraet mitt... ;-)

Og så masse pulsvarmere! Sannelig er du flink og effektiv! Er det bare å melde fra til deg så strikker du til alle som vil ha?? Jeg syns foresten det var tøft med sorte babysokker jeg da, men her er det nok litt uenighet mellom generasjonene...

Jeg har forresten testa Sterk-garnet, og det er SUPERMYKT og deilig!
Ha en fin kveld!

Lisbeth. sa...

Hei på deg, helt supre bilder, kanskje ikke sommeren er helt over ennå, jeg ble ihvertfall litt opptimist av slik fargeprakt.. Ha ei rikti god helg. ;D

Strikkebesta sa...

Jotakk, tosdassæftan har vore bra, den, eg er så glad i blomsterbileta dine - og himmelen over Mjøsa - så fortsett med å legge ut bilete av det!
Jammen har du vore ivrig med strikkepinnane etter at du oppretta eige motehus, fine plagg, og heilt sikkert lusuriøse når dei er strikka av alpakkaull.
Eg vil gjerne gi deg ei utmerking som ligg og ventar på deg på bloggen min:)

Strikkebesta sa...

Retting, norsklærar og alt: Luksuriøse!

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Lillian Løndalen sa...

Flotte barne lubber!!! mor seie farva e flott:)