mandag 13. september 2010

Antydning tæll bloggtørke


Det går trægt her om dagen, men dæ er vel strengt tatt itte så farlig. Men det er jo stor stas når noen legg at en kommentar da, dæ lyser opp hverdagen her på berghylla. TUSEN TAKK!!! De er verdens beste bloggdamer.
Om ti dager er det "løslatelse"! Vi får sjå om itte fotointeressen tæk seg oppatt da, når je får at et skikkelig kamera å boltre meg mæ.

Men je kænn jo dele dagens lærdom mæ deg:

TENK POSITIVT, LEV BEDRE

Husk:
Si minst en positiv ting til deg selv hver morgen når du ser deg i speilet! Og: Dette blir en flott dag. Jeg mestrer livet og setter pris på meg selv.


Slik er altså je på 6 vikurs kurs for å lære, je blir slett itte lett å ha mæ å gjøra heretterdags ;) Sjøl føler je vel at det er lettere å si positive ting åt meg sjøl når je ITTE ser meg i speilet og slett itte om mårrån, hehe. Da er det itte mye positivt å sjå, gitt.... Men det er viktig å itte sætta opp unødvendige gjerder og stengsler for seg sjøl.


7 kommentarer:

Annepålandet sa...

Tjo hei - hver dag er en god dag (inntil det motsatte er bevist), det er noe alle veit :-D !
Greit å få det repetert, men 6 uker var jammen lenge å være på kurs, gitt. I dag har jeg fått meg briller - mine første gammel-lesebriller, og jeg konstaterer at én fordel med å se stadig dårligere, er jo at man ser stadig mindre i speilet om morran. Like greit det. Så er det bare å skru på Godt humør-knappen og ta det derfra. Ha det fortsatt fint på berghylla - og det er fint at du blogger litt derfra også, ellers ville vi jo lurt på hvor det ble av deg!

sologbolig sa...

God morgon ! Det var ikkje lett og si noe positivt til seg sjøl nett no i dag morges nei. Trøtt i trynet, rufsete og halvgrå på håret (godt eg skal til frisøren i neste veke !) og ute regnar det på kryss og tvers og eg har 25 minutters gåtur framfor til jobb og eg veit det blir ein hektisk og masete dag !! oi,oi så negativ !! Ja, eg skal prøve å tenke positivt, kanskje gå-venninna mi no på morningen kan hjelpe til, ho er alltid så sprudlande !! Ha ein fin dag. Klem fra Sigfrid

Havfruen sa...

Kan jo ikke annet enn å smile da...du får nå "sagt" det...men jeg skjønner hva du mener. Jeg stråler ikke akkurat med mitt første blikk i speilet, hehe:)
Men det du skriver er jo riktig, det er jo vi selv som setter begrensningene for oss...så positive vibber hjelper alltid:)
Nyt dagen, klemmings, og vær stolt av deg selv:)

bodil sa...

Hei.Nydelige bilder og nydelige,sanne ord.Ha en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil

Tovepia sa...

Uten å ha møtt deg, så kan du ihvertfall berømme deg med at du er en humoristisk person, og det er det sannelig viktig å være!!! Det gjør hverdagen god både for deg selv og de rundt deg;)
Viktig lærdom for oss alle det du sier her!
Kos deg mot løslatelsen, nyt ditt møte med deg selv hver morgen....og klem fra meg;)

Berit sa...

Jeg kan bekrefte det Tovepia skriver at du er positiv, og humoristisk, glad og veldig koselig å være ilag med, for det har jeg så heldig å fått være med på. Ja tenkt nå er det 1 år siden blogg treffet, så fort dette året har gått.
Synd du glemte kamera da, men å les det er da noe, men selvsagt skulle ting væer utprøvd.
Bloggtørke... ja jeg har visst noe slikt jeg også. For travelt akuratt nå til å holde meg oppdatert, men det kommer seg snart.
Ha en fin uke videre der du er. Jeg skal på jobb et par dager denne uken hos min søster.
Klem

Trollkåno sa...

Hei på deg!
Bloggtørke, ja.......har visst hatt det ganske lenge, klarar sovidt å "klore ned" eit innlegg pr veke.
Trur heile tida at det skal gå over, og det gjer det nok før eller seinare.......kan no håpe, iallfall.
Er i full gang med messe produksjon, og ferdig strikka gensarar er veldig kjekt å finne...takk for det.
Ha det fint på fjellhylla!