mandag 20. september 2010

Ingenting varer evig, gudskjelov...


Så er seks vikur her på berghylla snart over. Siste kursdag i mårrå, avslutning og hemat på onsdag. Det blir spennende å kåmma ut i "the real world" mæ ny lærdom. Men Rom vart itte bygd på en dag og ingen har lovd øss mirakler, så her må ting ta tid. Men mange gode verktøy og innspell har vi fått. Nå gjell det å gjøra jobben sjøl, itte gi opp om noen dager er værre enn andre. Vara strukturert. Klare å si nei. Prioritere hardt og tenkje nytt. Itte bære gå i faste spor, men tenkje nye muligheter. Lære ta egne feil og prøve på nytt.

Det er nesten en måned sea je var innom heme ei stutt hælj. Dom to der har klart seg så bra at je håper bære itte dom har fønni ut at dom klarer seg uten maset mitt ;) Ser for meg at dørlåsen er skiftet ut.... Neida, det hørtes ut som det var greit når je sendte signal om at je kjæm en dag før tidligere planlagt.

Nå har je itte bære lært nytt her, je har drivi litt mæ gamle kunster å: slik som strikking og hekling. Men je får vise fram resultata ta dæ seinere. Det er ganske mye som skar toves, så vaskemaskin heme skar få kjørt seg nå, etter så lang tids latmansliv.

Det skar bli godt å få egne ting og rom rundt seg. Sin egen pc mæ bildearkiv og redigeringsprogram. Si ega seng. Speilreflekskamera;) Tv har je itte sett mens je har vøri her.
Je er fryktelig glad for at je fækk kåmmå hit og lære ta flinke folk. Skulle ønske detti tælbudet hadde vøri for ti år sea, da je kænskje hadde hatt mere utbytte ta det og kænskje kømmi lengre enn nå. Det har vøri my prøving og feiling og mange ting en itte renkjer på sjøl som en kænskje gjør litt dumt når kroppen itte helt heng mæ i svinga.
Men det kjinnes at det er avreise snart. 13 damer og to herremenner sammen i seks vikur byner å gi diverse merkelig utslag. Det er jo itte akkurat en venneflokk som har bestemt seg for å vara sammen lenge, men vilt fræmne og svært forskjellige folk som tilfeldigvis havne her samtidig.

12 kommentarer:

Trollkåno sa...

So kjekt å høyre at du har hatt godt utbytte av opphaldet, og går på med nytt mot.
Og seks veker er jammen lenge......iallfal hadde det vore det for ein "heimføing" som meg.
God tur heim att i morgon, so ventar me på nye bilder.
Er vel ikkje radt lite du har produsert av handarbeid, vil eg tru....

Ida sa...

Kloke betraktninger.
Til ettertanke...
Takk for at du deler litt av "utbyttet" med oss andre her.

GOD TUR hjem! :)

Havfruen sa...

Tenker det skal bli godt å komme hjem etter så lang tid borte. Husk hva du har lært nå og ta godt vare på deg selv:)
God tur hjem, klem fra meg:)

Mammamiia sa...

Blir nok godt å komme hjemmatt til kjente trakter nå, tenker jeg. :) Borte bra, - hjemme best vettu! :) Du får sende på en melding når du er klar for en kaffekopp og litt lett skravling en dag da. ;)
Og så er jeg spent på resultatet av produksjonen din. :)

Klem fra meg.

Mia sa...

Borta bra men hemma bäst, heter det ju. Antar att största jobbet börjar nu, på egen hand.. sån är det med allt som handlar att bryta vanor som regel. Men du framstår som stark och envis så det går nog bra..

BirtH sa...

Det blir vel flagging og hurrarop når du kommer heim igjen ;)
Ny lærdom og godt verktøy er ikke å forakte når man skal håndtere dette livet slik at det blir godt. Lykke til videre!
Gleder meg til å se hva du har strikka ...

Tovepia sa...

Her gjelder det å ta det peu om peu, alt kan ikke skje med en gang.
Blir nok godt å komme hjem, og tenker at strikkeproduktene ruller ut herfra om en stund:)

Ha en god tur hjem og klem fra meg;)

sologbolig sa...

God tur heim og ta godt vare på deg sjøl no. Godklem fra Sigfrid

mormonsen sa...

Bursdagshilsen på etterskudd. Og lykke til med etterarbeidet etter oppholdet! Skulle også bare si at de tåkebildene dine er kjempeflotte. Litt spooky, og veldig stemningsfulle. :)

Rosa sa...

Flott at du har gode ting å ta med deg frå opphaldet. Så gjeld det å halde vedlike, då ;) Eg vil tru at 6 veker borte frå heimen er ei påkjenning i seg sjølv, om ein ikkj ei tillegg skal bu så tett med så mange "framande" over like lang tid. Då eg var på kurs i Spania kjende eg på den faktoren etter skarve 7 dagar...

God tur heim, og lukke til med dørlåsen! :)

Annepålandet sa...

Å, jeg tenker nok de har savna heksa si jeg. Det blir nok stas å få deg hjem igjen!
Det der med å være på kurs med folk du ikke kjenner noe særlig, kan være ganske tøft - har prøvd det selv da NAV i sin tid sendte meg på kurs hit og dit for å lære ting jeg kunne fra før. Da er det godt å komme hjem og få litt fred og ro. God tur hjemover!

Hobbygåsa sa...

Ja da er du vel hjemme igjen tenker jeg. Godt å høre at du har fått med deg litt lærdom, men det er nok sant som du sier at "hvis det hadde vært for endel år siden" Kan tenke meg det blir godt å få være litt i fred en stund også da, det er ikke bare bare å skulle tenke og snakke om hele tiden.