onsdag 29. september 2010

Endelig ~ ting tar tid ~ lang tid

Julegave - Along[1][1]

Je vart jo så eplekjekt mæ på Julegave-alongen hos Annepålandet. Det gikk bra tæll og mæ mai, men så har det liksom vøri stopp. Men da je satt på berghylla, så fækk je strikke litt mæ tanke på den saken. Så her er altså mitt bidrag for juni, juli, august og september. Itte helt etter boka, men slik vart det denni gongen;)

P9298981

Altså, her presenteres 4 par votter, to par tøfler og et sitteunderlag.  No ta det skar nok dekoreres litt før det blir gitt bort, men da kænn je nok kåmmå tæll å avsløre mottaker, derfor får dæ bli en hemmlighet enn så lenge:) Så skar je prøve å hølde meg innafor tidsplan den tida som er att tæll jul.

P9278970

Ha en flagrende fin dag!

14 kommentarer:

Ruth sa...

Faderullan - jeg har glemt hele greia jeg. Jeg kom ikke lengre enn til mai jeg heller. Ikke for det, jeg har strikket plenty som har blitt gaver, men jeg har jo glemt å sette inn bilde. Uff a meg. Enda godt du minnet meg på det.
Jeg har planer om å strikke labber jeg også. Det er flere her som ønsker seg sånne i julegave - men det er bare så veldig mye annet jeg vil strikke først. Men jeg lover - jeg skal ta meg sammen.

Ha en herlig dag og takk for påminnelsen.

sologbolig sa...

Oi det var litt av ein produksjon, og så flott da !
Ha ein fin dag. Klem.

Annepålandet sa...

Hei hei! Det er ikke noe julegavealongpoliti, bare så det er sagt! Det er helt opp til deg om du har tid/gidder/vil strikke noe hver måned. Hvis ikke, er det helt greit! Along-ideen var at det skulle være en liten inspirasjon for den enkelte, men helt uten press.
Fine ting du har strikka/tova! Jeg har planer om å tove litt jeg også, bare jeg får TID... Bra med litt inspirasjon.
Ha en fin onsdagskveld!

Petrine sa...

Å så flotte ull-ting, klør i fingrane ved tanken på å dekorere dei !!

Dette blir flotte gaver!

Havfruen sa...

å himmel og hav...som du har produsert...men kjempefine gaver dette da. Kjekt å kunne lage gavene selv:)
Den flagrende var et vakkert motiv:)
Klem fra meg:) Du har trent?

Havfruen sa...

Jeg tar den så alvorlig at jeg er helt pumpa her jeg sitter. Blir en meget tidlig kveld her kjenner jeg...zzzzzzzzzzzzzzzz

Du er flink!!!!!!!!!!

Hobbygåsa sa...

Oj så flink du har vært! Hadde du vært litt smart nå, så hadde du gjemt noen av de til kommende måneder :-) Flotte presanger du har laget, her kommer mange til å bli glade til jul!

Ida sa...

Synes at du er både flink og driftig, jeg. Flotte gaver som vil varme mottagerne på flere måter. Det er jeg sikker på. Toving er gøy! :)

Nydelig bilde av sommerfuglen.
Vakkert, vakkert. Sukk... ;))
Flink med kameraet er du også. :)

Hobbygåsa sa...

Hehe, nei deg skal man ikke undervurdere smartheten på :-)Plommer er utrolig godt - må innrømme at mine var kjøpte... MEN jeg har et lite tre i hagen her som har gitt meg ca 20 gode plommer i høst :-) Bilde av de har jeg og, bare jeg kommer så langt i bloggingen :-)

Rosa sa...

Så flotte gåver! Og vakre haust bilder under her. Og ikkje minst - tillukka med vel overstått 2-årsdag!

Stubbetufsa sa...

Nydelige tovearbeider!
Ha det flott!

Mia sa...

När jag var yngre var ett år hur långt som helst, jisses det är ju inte långt nu, det är snart första advent och jag har inte plockat undan sommaren ännu.. Gott jobbat, tänker du kan slappa av när det närmar sig jul :)

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine tøffler.Du er kjempe flink og produktiv.Nydelig bilde.Ønsker deg en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil.

Berit sa...

Jeg datt av lasset for lenge siden, det var andre ting som var mye kjekkere, men kanskje jeg har noe som jeg ikke har vist enda. du har da vært flink, og ikke sittet med hendene i kryss medan du var på berghylla.

Såg på bildet fra "himmelsk" er det fra disse kanter? Det såg så kjent ut, fra åkra kanskje?

Så heldig du har vært som har fått knipset sommerfuglen, det var nydelig.

Ha fine høstdager fremover.