fredag 24. september 2010

Home, sweet home

Borte bra, men Toten best! Nå har je vøri heme i snart to døgn, så je byner ”å lænde” litt. Det tæk si ti å aklimatisere seg frå 700 moh tæll snaut 200 moh kænn du skjønne ;) I dag var planen å ut på tur mæ kamera. Ut på tur vart det, men kamera fækk vara att inne sea det itte er svømmedyktig. Det er ittno måte på regnet nå i høst og innhøstingsarbe ått Gubben og resten ta staben går litt i stå nå. Noen dager go’vær og litt vind: ja takk.

Sept2009 472

Det var stas å treffe nabosnuppa att. Da hu såg bil min, kom hu flygenes så fort dei lange og tynne beina bar. Slik gleder et heksehjerte og snart skar vi ha strikketreff.

Litt å gjøra er det jo for ei hematkømmin heksa å. Je er bære bittelitt stolt ta at je fikse den tette vasken på badet som Gubben og co hadde gitt opp. Oppskrifta: mye varmt vatn, litt plumbo, enormt mæ tålmodighet og strikking! Simsala bim. Plopp plopp.

Sept2009 442

I dag synder vi så det høld: etter vikusvis på sunn kost blir det Grandiosa. Riktignok den varianten mæ pepperoni og litt ekstra etter eget hjerte, men likevæl: Grandiosa. Vaskemaskin surrer og går og tover produkter som har vørti tæll oppi fjellheimen. Det er like spennende hår gong en har opp døra etter endt vask. Som du skjønner, det skar itte mye tæll for å gi meg spenning i hverdagen ;)

Sept2009 108

Nå ønsker je akkurat DEG ei spennende hælj! Nyt gjerne litt forbuden frukt, men mæ måte ;)

5 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Kan tenke meg det er godt å være hjemme igjen ja, og det er nok godt å ha a mor hjemme igjen også :-) Men hadde du trengt å ta med deg detta drittværet da - vi hadde jo greit vær for årstiden :-) Kameraet får nok være inne i disse dager, da er det jo greit at du har masse nytovet å ta bilde av - gleder meg til å se hva du har bedrevet tiden med. Det blir nok beisehelg på oss hvis været letter, og siste finish på ny trapp oppe i fjellheimen... Kos deg med mann og barn og nabobarn og grandiosa!

Havfruen sa...

Det oser av glede over å være hjemme på Toten:)) Deilig tenker jeg, både for deg og resten av gjengen:)
Synd kamera ikke fikk bli med, håper dere får se sola...men nydelige bilder du hadde allikavel:)
Nesten så jeg ikke tør skrive det men jeg elsker Grandis:) Det er så godt!!!!!Hadde det ikke vært så usunt, kunne jeg spist det hver dag, slå den!!
Nyt helga, moillkos dæ!!

Tovepia sa...

Tenker det var godt å komme hjem, og noen rundt deg varvel også fornøyd med at du kom hjem og ordnet vasken:D
Blir spennende med tovinga di, vi får vel se?
Har nettopp spist tacosnurrer, det er faktisk godt og enkelt...jeg lager aldri noe annet enn enkel mat. Når det gjelder kjøpepizza er dr Øtker best!!
Kos deg og nyt hjemmelivet; klem fra meg;)

Strikkebesta sa...

"Vælkømin hemmatt" får eg seie,då! Kan nok forstå at lengten etter Mjøsa har teke på:) Vakre bilete, som alltid hos deg! Takk for oppmuntrande kommentar på maratoninnlegget mitt, godt gjort å orke å lese det!
Ønskjer deg ei fin helg i heimen:)

Annepålandet sa...

Sikkert deilig å komme hjem igjen!
A propos regn og kamera, så leste jeg noe om et trekk du kunne tre utenpå kamera så det ikke ble vått, inkl en pakninglignende dings rindt linsa. Husker jo ikke hvor jeg så det, men det virket jo smart.
Blir spennende å se tove-produksjonen din! Jeg har en pose Pt2 i kjelleren og har lenge hatt planer om å lage tovevotter, og nå venter jeg på inspirasjon.

Fortsatt god hælj!