fredag 17. september 2010

Dagen derpå derpåJammen har det alt gått to dager sea je satt her og sendte ut et lite pip frå berghylla om at det var MIN dag. Tusen hjertlig millioner takk for ælle gode hælsinger. De er jo så snille!
Dagen vart feire mæ brask og bram. Pizza og shopping. Klær og TRIMUTSTYR ;) Ittno garn denni gongen, men så er itte lageret helt tomt hæll da...... itte på lenge enda. Etter endte festligheter skulle je strikke litt enkelt for "å lænde huggu litt" Det var toppfelling på en tove-vott. Plutselig hadde je to venstrevotter gitt, enda je hadde liksom tenkt alvorlig på dæ hele vægen. En pinne for mye strikk var nok tæll å gjøra om frå høgre tæll venstre, hehe. Vel, så vanskelig var det itte å rette opp skaden når je såg det før votta havne i maskina. Je har itte gån åt to høgrevotter, så det var best dessa to vart venner. Hjernetåka er stadig på overraskende besøk, men den er itte helt borte den ændre tåka hæll.Sola kjæmper nokså forgjeves for å kåmmå fram.

Ryktet sier at tre lam på beite vart tin ta gaupe neri bygda her i natt. Je såg iallefall ingen stor pusekatt da je var ute å gikk. Itte såg je bjønn hæll. Å neimen om je var lei meg for dæ.

GOD HÆLJ!

7 kommentarer:

Grete sa...

Hehe,det er vel lettere å finne noen med ti tommeltotter enn som har bruk for to venstrevotter!
Pass deg for tåka , den kan være skummel!
Ønsker deg ei flott helg der oppå berghylla!
Klem!

Randi sa...

Huff...har du sånne villdyr rundt deg du. Greit å se de på avstand.
Ikke enkelt dette med venstre og høyre vott....det funker liksom ikke så bra med to venstre...hihi

Kos deg videre der oppe i tåkeheimen

Tovepia sa...

Sitter og strikker de samme vottene jeg også, og er helskjerpa:D

her regner det jevnt, og jeg savner det klare høstlige været uten nedbør.
Kos deg i helga og klem fra meg;)

Trollkåno sa...

Hei på deg!
Vel overstått bursdag, jammen klarde eg å forsømme den.....er nok litt for lite på dataen for tida, trur eg. Men so skal ein prøve å få gjort litt anna òg.......men håpar du hadde ein fin dag.
Ille når gaupa tek lam, i morgon startar sauesankinga her og me håpar sjølvsagt villdyret ikkje har vore på ferde.......
Ha ei fin helg!

Ida sa...

Vel overstått,
og GOD HELG! :)

Pass på når du er ute og går,
og nyt høsten og alle de fine fargene. :)

Stubbetufsa sa...

Du, de naturbildene var skjønne! Men så bor du i et vakkert land også!
Klem fra nord!

Hobbygåsa sa...

Det fine med gaupa er at vi aldri ser den, den er bare der... Lekre bilder du har har, tåke og høstfarger i skjønn forening - lekkert! Ja det er jo ikke bare vi andre som går i den fellen, klart du må få med deg i din strikkekarriere å ha to venstrevotter :-)