søndag 26. september 2010

Litt om ittno

P9268962 

P9268966

P9268959 

P9268961

Høsten er jo fargerik og flott. Hadde det bære itte vøri for dæ vi veit kjæm etterpå så……

P9268955Her er det to bengler som er litt seint ute. Dom har vøksi kolosalt sea je reiste bort, men blomstre? Nei, dæ har dom visst itte tenkt på. Tæll natta er det meldt frost… Hvis du lurer på å tugga tæll høgre er, så er det bære hælvøksin sokker-ert;)

6 kommentarer:

Tussi sa...

For noen flotte bilder - nydelige høstfarger!
Og så har du fått nytt bilde i headingen, trolsk stemning med tåka i dalen og det lille solgløttet mellom trærne. Fantastisk fint :)

Trollkåno sa...

So fine haustfargar du har funne...fantastisk.
Her hjå oss er det berre 3 grader på morgonkvisten, so det nærmar seg nok frostnetter her òg.
Men du hendelse for eit flott vèr me har, og slik skal det bli ei veke til.Då er det greitt å berre jobbe kveld,og vere ute om dagen.
Ha ei fin veke!

oddi sa...

For noen farger! Ellers, nattefrost og snø i fjellet er vel slikt vi må finne oss i på våre breddegrader - og til vi "snør nede", så får vi glede oss over høstens vakre farger!

Annepålandet sa...

For noen fine farger! Her er det mest bjørk, og den går fra grønn til trist gul og brun - uten noe rødt innimellom, og det er litt dårlig gjort syns jeg.
Sikker på du ikke gleder deg pittelitt til vintern da? Tenk å ta bilder på en strålende vinterdag med glitrende snø og sol! (Æsj, alle vet jo at det er mest grått og surt og kaldt og lite glitter, det var bare et lite forsøk på å være positiv ;-P Vi får jo ikke gjort noe med den vinteren uansett...).
Ha en fortsatt fin dag! Kanonfint vær i dag da!

Hobbygåsa sa...

Til å være ittno var det iallefall veldig vakkert! Godt å se at flere har trege blomster :-) Håper hardt at det skal blomstre her, men med kuldegrader om natten begynner det å bli lite håp...

Ida sa...

FOR noen farger!
Jeg ELSKER høsten! :)