lørdag 18. september 2010

Cadillac DinnerSlik bynte dagen...Så da vart det tur tæll Cadillac Dinner på Tretten. En skikkelig Amerika-inspirert fargekladd. Trøkk gjerne på bildet for å sjå det større, for det er mange detaljer, særlig inne.En feit og usunn burger smakte himmelsk etter seks vikur mæ mæst salat og sei ;)GO HÆLJ!

11 kommentarer:

Tovepia sa...

Æ ska si du har kjørt og spist standsmessig:D
Litt av sted du har vært på. som tatt ut av 60-tallet..

Nyt kvelden og klem fra mæ:)

Anonym sa...

Hei.Skal nesten tro at jeg var kommet tilbake til USA når jeg ser de bilder.Riktig 60 tals.Ha en riktig fin helg videre.Klem fra Bodil.

Mammamiia sa...

Så utrolig tøft sted! Dette har jeg gått helt glipp av, - enda så mange ganger jeg har dura Gudbrandsdalen opp og ned. :) Neste gang må man ta en stopp!

Petrine sa...

Stilige biler og stasjon ! Og stilig mat. Elsker hamburgermeny !! Men no har eg nett ete nybakte aniskringler og drukke sjokolade, det er også kjempegodt !

Ønsker deg ei riktig god helg vidare.

Rosa sa...

Det første først: Eit NYDELEGT bilde på toppen!

og for ein kul plass det der var! Her er det jo berre å få på seg rockabilly-skjørtet før ein går inn ;) Tippar det var godt med litt junkfood etter 6 veker med helsekost! :D

God laurdagskveld!

Randi sa...

Du, den har jo vært m på Norge rundt...såg ut som en flott plass.
Tenker den burgeren smakte...fikk nesten litt vann i munnene jeg..hihihi

Nyt helga

Hobbygåsa sa...

Så gøy, dette så spennende ut! Hehe ja jeg kan tenke meg det smakte godt med litt hverdagsmat igjen :-) Og så lekkert bilde i headingen din -trolsk og vakkert! Kos deg videre i solen der oppe på fjellhylla, er det siste helgen din?

Strikkebesta sa...

Stilig og utruleg amerikansk, slik Amerika er oppi mitt hovud - men utan at eg nokon gong har vore over dammen - må prøve å ta turen innom på Tretten når eg køyrer austover på besøk til datter og borneborn i haustferien:)

oddi sa...

Hei! Gratulerer med overstått og takk for trivelig kommentar inne hos meg. Her er det visst noen som virkelig har lagt sjela si i interiør - artig!

Hilde C. sa...

Så stilig! Det må være en flott opplevelse å spise der :-)

AnKa sa...

Kul plass, tro om ikke Truls Svendsen var der da E6 gikk på tv??
Den hamburgern såååå bare så god ut.
Gjett hva jeg fikk lyst på nå?
Ønsker deg ei flott uke:)