lørdag 25. september 2010

Litt tidlig?

P9258954-2

Når regnet forsvant og tåka lettet, så såg vi SNØ!!! Riktignok langt unna, mellom Hamar og Elverum, men altså SNØ :( 

Da gjell det å forberede seg på inne-aktiviteter. Je innreder “trim-rom” mæ enkle midler.  Har fått noen basisøvelser mæ meg hematt frå berghylla og må vara flink for egen del. Så får vi sjå å lett dæ er da. Det har lett for å bli: hørt – forstått – gjennomført - men hvor lenge? Ved å gå ut her og røpe planer håper je at noen pusher meg tæll å itte bli lei, hehe. Hele programmet tæk under 15 min og skar itte gjøras oftere enn annahår dag, så det er i utgangspunktet nokså overkommelig….

P9248952

7 kommentarer:

Ruth sa...

Jeg har hatt store planer om å trene litt hver dag jeg også - men Wii-en ligger fremdeles godt bortpakket. Kanskje vi burde ta oss på tak begge to?
Vi hadde skikkelig frost i natt så vinteren er nok ikke langt unna. Her har vi hoppet bukk over både våren, sommeren og nå høsten virker det som, men i dag skinner sola i hvertfall.

Håper du får en skikkelig fin helg.

Tovepia sa...

Stå på!!!...har det meste hjemme selv, men fyyyy så vanskelig det er! Kan anbefale den tunge rockeringen som fåes kjøpt hos innersvingen rockering, den er i det minste artig å gjøre, og den slår!!
Lykke til og klem fra meg;)

Havfruen sa...

Snø...det var tidlig men det var 2 gr her imorrest!! Nå sol og 11 gr.

Jeg kan pushe jeg....for jeg pusher meg selv om dagen. Vært og trent hund sammen med 2 andre boxerdamer:)

Lykke til, klem fra meg:)

Rosa sa...

jaudå, me veit litt om ting som sklir ut her i huset òg. Gode forsett om både trening og andre gode vaner, som etter kortare eller lengre tid har dunsta vekk.. lukke til med dine forsett!

Maret sa...

Velkommen heim att !
Tenkjer dei var glade både gubben, odelsjenta, nabotuppa og dyra... No kan alle slappe av, mor ordner opp...
Veit kor vanskelig det kan være med slike treningsgreier.. Bit saman tennene og få det gjort. Så kan du kose deg med strikketøy og forografering resten av dagen.

Her vest har vi verdens flottaste haustvær i dag. Den skal brukast til tur i det fri..

Annepålandet sa...

Jeg blir med på den trimmen! 15 min annenhver dag høres jo veldig overkommelig ut. I tillegg er jo høsten den perfekte tid for turer. Tror sannelig jeg skal begynne med det jeg også! Ønsker oss lykke til!

Havfruen sa...

hehe....hørtes ut som det har vært nærkontakt ja:)) Men de røyter ja..
HAr du trena? hehe