fredag 10. september 2010

Litt store ambisjoner?????Da je reiste hit, kjøpte je denni fotoboka.
NATURFOTO Digital kameraglede ta Ole Jørgen Liodden
Måtte jo ha litt å læsa ti og prøve å lære litt. Geni-streken er at je har lagt att speilrefleksen heme, så je får itte prøvd ut dæ je lærer. At det går ann å vara så "lur" Uansett så skriv Liodden veldig forklarende og forståelig. Du kænn jo ta en titt på hemesida www.naturfokus.no og om boka på www.naturfotobok.no

Det er ei kjæmpelærerrik bok mæ mange nydelige bilder og mye inspirasjon. Men så er det dæ da at det ER ei naturfotobok. Altså står det en del om å planlegge bilder i god tid og ligge i telt i flere netter i strekk på vinteren for å ta blinkskuddet!! Der, Hobbygåsa, der har vi mye å lære, vi som er lei etter tre minutter når svana itte stiller som modell slik vi har tenkt, hehe. Itte kjæm je meg tæll Svalbard eller Serengeti på fotosafari mæ det fysste hæll, men rundt i vægakæneter på Toten, på jakt etter blommer og småfugler å feste på minnebrikka. Nå sies det at det er sett bjønn her i Øyerfjellet, men je foretrekker å itte få den på skuddhold mæ kamera når jeg går tur her oppå berghylla.

God hælj

11 kommentarer:

Havfruen sa...

Sikkert en lærerrik bok:) Men jeg er nok like utålmodig som deg....
Kamera hjemme? Alzie light hos deg også? Jeg leverte inn klokka mi for batteriskifte idag, skulle hente den etter 20 minutter. Hentet jeg den? Nope...glemte hele greia, hehe:)
Ambisjoner er viktig men pass på så de ikke blir for store. Viktig å nå sine mål her i livet:)
Nyt kvelden og helga, klem fra meg:)

oddi sa...

Jeg kan iallefall styre meg for tanken på å ligge flere døgn i telt for å vente på den hvite ruggen der! Det er flere som har gjort seg dårlige erfaringer, har jeg lest. Ha ei fortreffelig helg!

Helen sa...

Jeg har også hatt glede av denne boka, men har ikke lest den fra "perm til perm". For meg passer det bedre med kurs, så nå gleder jeg med stort til dette.

Annepålandet sa...

Haha, du får ønske deg telt og slå deg til ro uti skauen - til det dukker opp en elg eller kanskje en ulv? Naturfoto er en tålmodighetssport, det vet jo vi som har sett på Naturmagasinet med Sverre M. Fjellstad i ungdommens vår. Men Utsikter og Blomster og Trær er jo også natur, og de står jo stille og venter på deg, heldigvis.
Ønsker deg en finfin helg!

Havfruen sa...

Ha en fin dag i regnet..her skinner sola fortsatt men imorgen er det visst slutt!

Hobbygåsa sa...

Hehe, ja jeg syntes jeg ser det :-) Oss to i kulda en vinterdag ved bålet, ventende på rev og elg og andre fine foto-objekter. Jo da, det er jo sett bjørnespor på Øverby - kanskje vi skal sette oss i en gran og vente :-) Men flott å få tips om fotobok, det tar jeg med meg. Ha en fin helg der oppe!

sologbolig sa...

Det er nok ei flott bok. Men med min mangel på tålmodighet så .... Og nå har nå eg bare et ganske så lite digitalt apparat også da (canon ixus 75). Har hatt lyst til å kjøpe meg eit nytt, men er jo omtrent så teknisk som ein gyngehest !!!! her ryddes og ordnes det som bare det for ute pøsregner det. Ønsker deg ei flott helg og du, du er jo så god til å fotografera og viser så mange flotte bilder at ...... ja du treng jo ikkje ligga i telt for å få et blinkskudd !!! klem.

Maret sa...

Ja-ja, kjekt å ha boka om du skulle komme på skuddhald av noko spennande...

God helg, der på hylla..

Randi sa...

La du igjen kameraet hjemme!!?du gale menneske...hihi

Spennende bok, men jeg tror nok at jeg hopper over overnatting mm så får jeg utforske de områdene som finnes rundt meg:-)

Kos deg videre.

Rosa sa...

Jaja, ein kan jo finne mykje inspirasjon, sjølv om det ikkje inbefattar telt og kamuflasjemaling ;) Og så er det jo kjekt å berre ha noko å feste auger og tankar på om tida går litt trått.

God helg vidare!

Tovepia sa...

Hvordan går det med håret og kroppen etter behandling?
jeg har ikke kommet lenger med kameraet enn at jeg er på autofokus, må vel lære litt etterhvert...
Ha en god søndag og klem fra meg;)