tirsdag 25. mai 2010

Kaffebesøk

P5256827 

P5256824 

P5256821

Da je satt og koste meg mæ mårråkaffen og sjekke blogger, kom denni krabaten og sætte seg i bjørka rætt utafor kjøkkenglaset. Koselig kaffeselskap.

P5256823Itte visste je at fugler klør seg som bikkjer, men åffer itte. Det er så mye je itte veit om fugler ;)  Her klør’n seg mæ det eine beinet oppi huggu, mens’n klamrer seg fast mæ det ændre. Dæ skar jommen je prøve neste gong je sitt på ei tynn grein og syng, hehe.

7 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Så koselig besøk på morgenkvisten. Hehe ja jammen er de litt av noen akrobater. Flotte bilder!

Laila -Karin sa...

Koselig besøk du har hatt.
Jeg nyter de vær morgen.
Flotte bilder
Ha en fin dag
Klem

sologbolig sa...

Nydelige bilder.
Eg gler meg til å sjå bilde av deg i den posisjonen !!! hihi !! (d' va' din ide!!)
Ha ein fortsatt flott dag.
Klem fra Sigfrid

Vibekes lille grønne sa...

Så koselig besøk og fantastisk flotte bilder! Den grønnfargen du har klart å fange i bjørkebladene er helt utrolig! Og den lille krabaten på greinen ser riktig så sjarmerende ut! :)

Marie sa...

Så koseleg selskap :)

Det du seier om å sitte på ei grein og klø seg får meg til å tenke på då eine dotter vår var lita og kom springane inn utanfrå medan ho græt. Då eg spurte om ho hadde slått seg kom det hikstande; "eg kan ikkje vara ute eg, for eg dette berre ner or trenå".

Så ver forsiktig :)

Frøken Fjols sa...

Lærer litt hver dag, vettu. :-) Men kom deg fort inn att hvis du hører den knurrer som bikkjer og - da er det fare på ferde !

Ble nesten mest imponert over bjørka di, je. Store og grønne blader , til tross for at du har levd på skyggesida i hele vinter. Jeg lever jo på solsiden, men bjørka ser nærmest dau ut enda.... Det er deg vel undt ! :-)

Ruth sa...

Når du gjør det - altså - sitter på en gren og klør deg i hodet med ene foten - kan du love meg at noen fotograferer da? For det VIL jeg se.

Lover du?