mandag 24. mai 2010

La humla suse

P5246722

Humla og je har suse rundt og gjort litt haga-arbe i pinsa.  Litt hjelp har je hatt ta dessi leieboera. Vel, hjelp var det kænskje itte, men godt selskap og underholdning.

P5246803 P5246773

P5246761

Når en er som meg, litt hælvrøtin, så må en ta mange og lange pauser. Da er det kjækt å strikke litt. Nå er det nye sammarssokker i alpakka-ull på gang. Denni gongen lurer je på om dom må bli lange som nikkers-hosor, så je kænn bruke dom sammen mæ pirat-buksen mine. Det er jo slik under denni såkaldte globale oppvarminga, at en rækk nesten itte få ta seg ull-klæa før en lyt finne dom fram att. Nå har je nesten ei langhælj uten ull på skrotten, men så måtte je finne meg noen pulsvarmere, gitt. Ullsokker i sandaler, dæ har je ældri prøvd, men kænskje je skulle prøve å var trendsetter ;)

 

 

 

 

P5246731

Apropos global oppvarming; YR.no melder frostnatt ganske snart, så det vart ei pause i utplæntinga mi. Vi får håpe at dæ som er ute klarer seg.

P5246730

11 kommentarer:

Tovepia sa...

Må nesten le over dine betraktninger rundt den globale oppvarminga:O) Ja, her gjelder det å helgardere seg;)

Ha ei frostfri uke og klem fra meg;)

Jannickes Hjemmekos. sa...

Ja, været og temperaturen er nok blitt værsjuk av den globale oppvarmingen...

Flotte bilder, jeg misunner deg makrolinsen. Ha en flott uke. Klem

Annepålandet sa...

Nei, nå må jeg få meg makrolinse altså. Så flotte bilder! (Det er nok ikke bare linsa da, det er nok dama bak kameraet også, som er veldig flink til å SE!)

Vi hadde en lærer som brukte ullsokker i sandalene, så du er nok ikke først ute. Vi kalte ham bare Strømpe-Lars. Stakkars, vi var visst ikke så snille...

Vi får håpe det ikke blir mer SNØ i hvert fall. Jeg så noen som badet i tjernet i dag, det så kaldt ut. Men det var kanskje like greit å få det unnagjort, hvis det skal fryse på igjen. Huff. Vi får håpe det beste! Ha en fin uke!

Marit -Tusenfryd sa...

Ullsokker i sandaler har jeg brukt:))
Ikke så ofte da, men dog.
Jeg er som deg en frysepinne og veksler også ofte mellom kald og varm, så om jeg plutselig begynner å fryse mens jeg går i sandaler er det greit å trekke på seg et par ullsokker!
Det høres kanskje ut som jeg gjør mye i hagen, men det er bare tull. Det meste av hagearbeid blir utført av mannen, mens jeg dirigerer. Jeg strekker meg til å luke litt og vanne litt. Ellers er det best og kjekkest bare å nyte!

Håper frostnettene bare er et skremmeskudd!
Og om du skulle være på disse trakter en eller annen gang så er du hjertelig velkommen både inne og ute her hos meg! Jeg har MANGE ullsokker:))

Rosa sa...

Du tek berre så flotte blomsterbilder, heksa!!! Har du eiga makrolinse til slikt?

Ja, me får håpe det vert meir dans og ikkje fotball. Idag snakka ho forresten om kor - det har eg meir sansen for ;)

God veke!

Som mine dager er sa...

Huff-og-læll, som vi sier her jeg bor. Skal det virkelig bli minusgrader altså?! Jeg gremmes om så skjer. Hvor blir det av sommeren!?

Skjønne bilder av deilige blomster og humler. De suser rundt hushjørnene her også, store og feite. Trodde det betydde varm sommer, men spådommer og værmelding sier noe annet.

Jeg -som deg - bærer blomstene ut og inn. Akklimatiseringen tar tid. Tar ikke sjangsen på å la de overnatte ute i 2 knappe 3 plussgrader.

Sommersokker er vel noe jeg også burde investere i. Alltid kald på tåtillene.

Klem Marit

Strikkebesta sa...

Herlege bilete igjen:)
Ull kan vel brukast heile året, global oppvarming eller ikkje? Oliver-en vår søv på saueskinnet sitt kvar natt, sommar som vinter, han har det med til Spania når dei besøkjer besteforeldra der, og vi høyrer aldri han klagar over at det blir for varmt:)

Marie sa...

Hehe, eg må le av fabuleringa di :)
Får håpe at frosten ikkje tar knekken på blomane dine. Det er berre seks grader her ikveld også eg som har lagt på sommardynene i dag :) Trur me må ha ullteppe oppå, hehe.

Ha ei fin veke :)

Frøken Lykkelig sa...

Nyyyyydelige blomster! Ser jeg må ta frem makroen snart jeg også!! Du skulle fått deg en tur opp hit.... jeg føler meg beæret over å kunne vise min familie hvor vi bor og hvor vakkert det er her :-)))) Kom kom !!!!

Maret sa...

Sjølv om du ikkje har fått sommarvarmen, er det godt å sjå at du har humøret....

Ha ei flott veke, varmen kjem straks...

Hobbygåsa sa...

Ullsokker i sandaler - hmm, ja kanskje det kan bli en ny trend denne sommeren :-) Vel, nå har jeg faktisk 10 stk tulipaner i bedet mitt, og de er klare til å springe ut - nei takk - jeg står over frosten!!!