mandag 10. mai 2010

Tusen takk

Tusen hjertlig takk for ælle gode kommentarer tæll forrige sutreinnlegg om forkjølelse. Det er så mye hjertevarme i bloggverden. Forresten åt dekk som trur je har klædd ta meg i vårsola. Ei gammal heks gjør itte slik. Ja, Mammamiia, je bruker ullsokker mæ alpakka i. Itte har je kaste stilongsenda hæll. Je har rætt og slett vøri utrulig forsiktig denni våren, derfor er je litt sur for at je itte sneik meg unna virus-stormen. Men slik er det vel når imunforsvar bære er et ord og itte virkelighet, hmmm. Je sitt nå fortsatt her og snufser og hoster og sender noen tanker ått stakkars Eyjafjallajökull. Hvis den er like sår rundt nåsågrevet som je er og hvis den er like støl i ælle kjente og ukjente  hoste-muskler frå korsrygg og opp i nakken som meg, så håper je inderlig den blir fresk att snart , stakkars:)

P5106010I dag er været så “flott” og vi skriv 10. mai. Den er lang denni vinter’n her. Vi får trøste øss mæ Halvdan Sivertsen sine kloke ord: “Han er lang vinter’n,  men ikke evig”

 

2010_0501dag-1Hurtigruta0023

Her om dagen kom detti flotte sjerfet i posten frå Maret. Det var premie for å ha gjettet nesten riktig på å mange strikkesokkepar dom klarte på Hurtigruteturen sin. Det er mjukt og varmt i alpakka. Je hadde jo trudd je kunne legge det bort tæll høsten, men i dag er det da visst god bruk for det. Det var mæ en SMIL sjokolade å, men den smatt unna fotografen ;)

TUSEN TAKK !!!!!!!

7 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Gratulerer med flott sjal!! Håper du er på bedringens vei snart, for no kan det ikkje vera så lenge til vår/sommaren kjem:))

Hobbygåsa sa...

Ja nå leste ikke jeg det forrige innlegget ditt før nå jeg da, så takken er vel ikke rettet hitover :-) Og du, vær vennlig å ikke sende askeskyene hitover heller :-) Stakkars deg, jeg skjønner at du ikke har det greit om dagen. Ikke engang når man gjør alt slik man skal ordner det seg, skikkelig irriterende. En liten oppmuntring kan jo være at DSA skal flytte i september - da blir det sikkert FLYTTESALG :-) Det er lenge til september, masse herlig sommer i mellomtiden, og vi er begge fulle av shoppingenergi der vi reiser avgårde :-) Ta vare på deg selv heksa!

MajorogMeg sa...

Ja, vintern e lang men ikke evig...det får være trøsta nå!!
Ullongs og ullgenser er alltid på her også når jeg er ute...ifjor var det ikke slik...
Nå må du bli frisk så du er parat når varmen kommer!!
Take care:)

Ruth sa...

ER det ikke merkelig hvor fort sjokolade forsvinner? Jeghar kjøpt skikkelig store sjokolader av og til for å se om de varer lengre, men de gjør ikke det de heller. Det må være noe sjokoladefabrikkene gjlr sånn at de får solgt flere. Skummelt. Men sjal varer og ditt var flott. Enkan trenge noe sånt nå. Det er skikkelig kaldt her også og jeg har sjal, gensere, sokker m.m. liggende raskt tilgjengelige over hele huset.

Har du hørt om Citrocept? Du får kjøpt det på helsekostbutikker i Norge. Noen få dråper av det i et glass vann hjelper virkelig på imunsystemet. Det er lagt av grapefruktsteinekstrakt og er fryktelig bittert, men jeg garanterer at det fungerer.

Kle deg varmt, drikk toddy og bli fort frisk. Klem og klem.

Randi sa...

Ja, men nå kan våren kom...nå! blir jo så værsjuk av dette været...kroppen lengter etter sol og vamre jo!!
Men vi har sikret oss litt varme i Juni, da reiser vi til Kreta....da blir det vel gjerne rekordvarme her...hihihi:-)

Håper formen er oppadgående, det er tungt og gå sånn og være tett i pappen.

Go bedring til deg

Marit -Tusenfryd sa...

Ønsker deg fortsatt god bedring!

Været er det ingenting å gjøre med, det får vi bare ta som det kommer, men jeg liker sitatet ditt av HS. Vinteren er lang, men ikke evig - og takk for det!

Gratulerer med et flott skjerf, det kan du vel få god bruk for akkurat nå tenker jeg!

Marie sa...

Uff da, håpar du blir betre snart :)

Det er vinterleg her også. Eg har hatt hjelp av mannen min til å lage "hytte" av presenning til sommarblommane eg tulla meg til å kjøpe på lørdag. At eg aldri lærer!

Jaja, som du seier vinteren er ikkje evig heldigvis :)