torsdag 19. januar 2012

Tool bag

P1195472

Nå har je endelig fått skaffe meg en TOOL BAG etter sterk inspirasjon her på verdensveven. Eller nærmere bestemt; Strikkesida på FB. Riktignok har je bittelitt værktøy tæll nødsbruk, men treng itte egen veske for en hammar og noen skrutrekkere. Men tæll strikkepinner mm treng je det definitivt.

P1195473

Her mæ noen få pinner på plass tæll ære for fotograferinga. Men det er flere her og der i huset som skal samles. Nå er planen altsåå få litt orden. Men det geniale er itte mere genialt enn at det fortsatt gjeld å legge ting på sin riktige plass etter bruk. Så får vi sjå det om det går bære når mappa er litt romsligere enn tidligere utprøvde prosjekt.

P1195477

To store rom og tæll og mæ bærahændtak om je vil ut og gå tur mæ strikkestyret mitt. Iallefall kjekk å putte bak sofaen om en må rødde i en fart, og det hender jo….

Biltema og 129 kr er dæ en treng Smilefjes som blunker

Fotolys innendørs er et ænna kapittel om dagen. Men jammen er det dæ utendørs å. Slik ser det ut på utsida ta huset: (for den som itte veit det, her frå vestsida på Mjøsa kænn vi på gode dager sjå Nordhue som ligg ved Elverum)

P1195470

Men det går jo riktige vægen da. Over halve januar er oppbrukt og dagen er godt over en time lengre enn ved vintersolverv. Om bære snaut to vikur er det håp om å sjå sola her på garden att etter noen måneder i skyggen. Bære tåka letter…

19 kommentarer:

Tovepia sa...

Fyy for et vær!
Men den toolbagen likte jeg, så nå må jeg på Biltema, jeg også:O)..de selger jo alt;)
Her er det kaldt men tåkefritt, og jeg ser sola innimellom også;)
Kos dæ mot helg, klem fra mæ;)

Mitt lille roterom sa...

hahahaha... sjekk hva jeg har blogget om idag a!!

Ha en fin kveld!

AnKa sa...

Genialt med den tool bagen:) Men det er det der med å legge ting på plass, og spesielt strikkepinner og heklekroker ;)
Nydelig vinterbilde:)
Ha en flott kveld.

Tussi sa...

En sånn kunne jeg hatt god bruk for, gitt! Fint bilde. Tar jeg ikke mye feil, er det en hengebjørk der til venstre..? Jeg synes de er sååå fine! Vi hadde en eneste stående her i skogkanten, men den greide de hersens mannfolka å felle under vedhogsten. "Hæ? Var det hengebjørk?? Det ante vi ikke.." Sånn er det med den saken. Ha en fin helg :)

Elin sa...

Fælt tel snø der og ser je. Hau!

Ha en fin kveld uansett!

Sidselsidserk sa...

Selvfølgelig - det er en sånn bag vi må ha! Hvis det i tillegg hadde fulgt med en kjekk en som ryddet etter meg, ja det hadde vært noe:0)

ANNEPÅLANDET sa...

Smart! Tar jo ikke store plassen heller. Noe å tenke på...
Her hos meg var det merkelig nok knallblå himmel i dag - med nysnø på rimfrost, det var så fint! Blir mye bilder da, men det spørs jo om man har bruk for en million bilder av trær med snø på??
Vi får håpe tåka letter og ha en riktig fin hælj!

Sologbolig sa...

Smart! Ha ein fin dag. Klem.

Bæstemor sa...

Denne var smart du!
Selv kjøpte jeg ei verktøykasse i plast for mange år siden,den rommer alle strikkepinner og heklekroker og diverse andre remedier vi strikkedamer bare MÅ ha ;o)
Ha en fin dag,her venter vi også på sola :o)
Klæm fra bæstemor.

oddi sa...

Så smart løsning - den kan det hende jeg kopierer. For selv om jeg ikke er av de flittigste med strikkepinner nå, så har jeg hatt lange peroder med mye strikking, og pinner er det over alt!
Hadde det vært mulig, så skulle jeg blåst bort tåka for dere. Jeg kjenner alle plasser at folk fortjener det lyset de kan få etter en lang vinter. God helg!

Marie sa...

Genialt med ein sånn bag :)
Eg må innrømme at det er blitt kjøpt ein del strikkepinnar eg kunne spart meg om eg hadde hatt meir "orden i sysakene" :)

Bildet av utsikta di er vakkert sjølv om det vel blir feil å kalle det eit utsiktsbilde, hehe.

Her har me grønt gras og rundt null grader. Me hadde eit lite snødryss på fredag, men det er borte igjen nå.

Ha ein fin søndag :)

Grete sa...

Genialt med den bagen....tror jeg får ta meg en tur på biltema :)Mine pinner ligger i plastikknett,som mye annet , og jeg er redd for at mine bambuspinner skal bli utsatt for dårlig behandling.OG det ser ryddigere ut med en Tool-bag enn med et plastnett !
Dere har nok mer vinter enn vi i nordvest,men nå har sola snudd og plutselig er våren her,hurra !
Ønsker deg en koselig søndag og en flott uke !

BirtH sa...

Kjære du i "skyggenes dal"! Du kan glede deg til sola kommer! Vært på fjellet i dag, og nytt synet! Jeg er så glad for at vi har skiftende årstider, og at jeg kan nyte synet av fjellrekker og hav gjennom vinduene i nord, øst og sør. De vakreste malerier! Bare kom å se :)

Smart løsning du har funnet til strikkepinnene dine! Jeg har mine rundpinner i en boks m/lokk som jeg har kjøpt på Clas Ohlson.

Fortstt god søndag! Og takk for kommentarer!

Maret sa...

Supert... eg skulle nok hatt 2 slike vesker. Ein på jobb, og ein på hytta. I heimen burde det nok vert ein i dobbel størrelse..
Om du no trur eg skryter, tek du feil... eg sukka litt oppgitt over mengden..

Aleksandra above the Arctic Circle 69° 40' 33" N, 18° 55' 10" E sa...

det er god idee med ''tool bag'' ... jeg må kjøpe meg den også og ordne alt me pinner :-)
ha en fin dag :)

Misemor sa...

Wow, slik toolbag må jo være alfa og omega for enhver håndarbeidsnyttig sjel.
ToneB

Marthe sa...

For en genial tool bag! Du som er reine strikkemaskina MÅ jo ha en sånn. Jeg liker det veldig godt! Men fysj for ei tåke det er på Toten da? I dag hadde de solfest i barnehagen til Mathea, de bakte solboller og stod som tente lys ute i hagen og ventet på å ønske sola velkommen igjen over fjellet. Men sola kom ikke, så skuffelsen måtte dekkes over med mange boller. Nå nærmer hvertfall sola seg her i bygda og det er livgivende og deilig å tenke på.

Og du, jeg har tenkt på den skinka. Kan ikke du ta omveien å kjøpe litt skinke til Holmenkoll-rennene starter? Alt avhenger av deg nå!

Varme smil fra Stryn

StrikkeDolla sa...

så smart!!!
Men jeg er litt nyskjerrig på hvilen FB strikkeside du er på?
Jeg kunne godt tenke meg å blitt medlem i en, men vet ikke hvor :-)

Unknown sa...

Så bra den toolbagen var da, den må jeg bare få tak i!
Takk for godt tips! :-)