torsdag 19. juli 2012

Det går saaaaakte

Norge går vel på halv fart nå i juli og dæ gjør det her på bloggen min å. Men merkelig nok har itte far min ringt og klaga. Hænn er nok i juli-modus hænn å da ;)

P6242474

For noen dager sea ringte internett-leverandøren våres tæll Gubben og bau fram ei mere oppdatert linje som skulle vara fire gonger raskere enn den gamle. Itte skulle det koste mere hæll. Fryd og gammen og for godt tæll å vara sænt altså.

P7042578

For da oppgraderinga ta linja var gjort, så vart vi like godt uten internettforbindelse. Itte mere enn et døgn, så det var ingen krise forsåvidt. Men da fænt dom kloke huggur ut at modemet var for gammalt, så da har dom fått lurt Gubben tæll å kjøpe nytt. I mens skulle vi liksom klare øss mæ den “gamle” hastigheta på linja, men je har dom mistenkt for å ha skrudd ner farta maksimalt, for detti går treeeegt. Dom skar nok itte ha no ta at Gubben ombestemmer seg og itte hændler ta dom ~ dætta som i utgangspunktet skulle vara gratis. Hurra for framskrittet :D

P7042583

Da er det bære å vente på at modemet kjæm og håpe at resten funker når dæ er på plass. Je merker je har fått mindre og mindre tålmodighet mæ slik små-klundring mæ åra gitt. Og her i huset er det je som er data-doktor’n…

P6242468

Ha en fin kvæld, i den farta du sjøl syns passer best !

5 kommentarer:

Tovepia sa...

Dette var vi gjennom selv, gikk over til Canal Digital..etter store lovnader, og jeg falt stadig vekk ut av nettet..det ble en flerakter, helt til de kom og byttet modem og hele skiten..mens de skyldte på mye annet.
Når det er sagt, nyyydelige bilder!!
klemmings;)

Elin sa...

Flotte bilder!

Og så typisk med internett-folka. :-S Noe som er gratis koster som regel mer enn noe til vanlig pris.

Marie sa...

Hehe, kjenner meg aldri så lite igjen her du ;)
Både når det gjeld internett-oppgradering som ikkje går som det skal og "gå sakte blogging" :)

Fine blomar du viser iallefall :)

Klem

Sigrid S. Eriksen sa...

Fantastiske billeder.

Knutine sa...

Høres veldigkjent ut det du beskriver.
Tenker mange ganger at man skal være fornøyd med det en har,for det blir verre hvis man blir lurt til oppgraderinger...

Ha en flott dag.