søndag 26. august 2012

Minnenes melodi

Je trur det var en sang som hette dæ en gong i verden. I dag er det je som nynner på min egen minne-sang.

Gårsdagen vart en merkelig dag for meg. Mor mi og je skulle på en snartur på Friluftsfestivalen på Raufoss. Itte kunne je ane at je skulle møte utrulig mange kjensfolk frå oppveksten min der. Folk som je itte har sett på årevis. Mange slektninger, ja en tremenning je itte hadde hælst på før dukke sannelig opp. Vi var innom grava ått besteforeldra mine og grava ått barndomsvenninna Randi som døde så æltfor tidlig, for nesten 15 år sea. Litt på godt og vondt altså.

Moro var det å sjå at raufossinga sto i kø for å kjøpe kvalitetspotet frå Gubben. Væstertotninger kænn jo itte læva bære ta ammunisjon dom hæl ama ;D Det vart itte mange bilder derfrå for kjæften fækk det så travelt mæ å skravle og da hadde itte hjernen mere kapasitet.

P8257383

Mens je hadde det som mæst “travelt” mæ å prate mæ gamle kjente, så ringer det ei lur, men snill venninne ta meg. Hu har  på finnurlig vis fønni ut at je er i trakten. Hu treng skyss på Russejubileumsfest. Om je kunne vara så snill? Nå har det seg slik at je var russ mæ såmmå gjengen je å, og var bedt på den festen. Men på grunn ta skranglete kropp og dårlig hælse hadde je valgt å itte melde meg på. Men nå vart det jo tur innom for å hælse på gjengen læll. Sea vi har vørti så gamle, flere som er bæssforeldre, så bynte det hele kl. 16.00 på æftan. Og je reiste att i 18.00-tida. Itte natterangel akkurat for min del, men styggelig koselig. Je har itte sport om lov tæll å blogge dessi bilda, så det venter meg nok en hel del bråk nå. Men je vil tru dei fleste ser at det er en fordel at bilda vart tin tidlig på kvællen og bær over mæ meg. Dessuten er det lurt å husse på at je støtt har vøri nokså sær og faktisk var edru hele russetida. Derfor husser je en hel del det itte vart sport om på quizen og som kænskje itte skar prates så høgt om, hehe.

Je håper ælle hadde en koselig kvæll og for ælt je veit er det kænskje non som høld på enda. Itte ælle bar like mye præg ta att dom har vørti bæssforeldre :D

P8257401

Det hele bynte mæ en quiz frå barne- og skoleåra. Dæ tok vi sjølsagt på største alvor og gikk inn for mæ liv og lyst :D

P8257415 P8257418 

P8257417

Er det noen i Blogglandia som veit å mange episoder det vart laga ta serien “Pompel og Pilt”????

P8257400

P8257406

P8257407

P8257421

P8257404

P8257384

P8257413

Noen har såmmå sveisen som på videregående og ændre har vørti mere tynne i hyssingen. Da er det greit å kunne dele.

P8257428

Itte ælle russe-minne-fester har et slik morskt “karaoke-anlegg” tællgjengelig. Om det vart spelt inn no musikk iløpet ta natta har je itte ti rede på enda, for je går ut frå at det er for tidlig å ringe noen å spørja. Men mæ så mange gitarhelter, trommiser og ændre musikkere samle, så regner je det itte var stille hele natta. Det var sikkert noen dua-dua-damer i farta å når klokka nærme seg midtnatt. Noen har kænskje skjønt at vi var bedt tæll Studio-Studio på Bøverbru.

På noen timer fækk je på en måte re-opplevd livet mitt frå je var 1 tæll je var 19 år.  KOSELIG!

2 kommentarer:

oddi sa...

Så koselig! Det lyser god stemning av bildene, og det så tidlig på dagen - kanskje like greit at du ikke susa rundt med kamera kl. 0200 ;-)

Anne sa...

En kjenner seg igjen i denne settingen ja, alle de som en eller flere ganger har deltatt på et russejubileum eller lignenende. Hærlige bilder som vitner om en hærlig dag, og det underlige er at det er som om alle åra er blåst bort når en treffes sånn igjen :-)

Hadde jubileum fra ungdomskolen vi i sommer, 30 år!!??? nesten ikke til å tro det heller, he he