torsdag 14. november 2013

Lite ull og litt tull

Jammen har det ælt gått en måned sea sist je skreiv no her. Tida flyg så fort at je bære sitt her som ei huggær'n høne og skjønner ingenting. Snart er det jul…..

PB149881

Det er stygglenge sea det var noen strikkeprodukter å skue her på bloggen. Det blir nok strikke bittelitt, i saaaaakte fart, men det er litt begrense å spennende det er å vise fram likens tovevotter gong på gong.

PB149886

Men så fant je att no kara ull i mitt nokså omfangsrike arkiv ta hobbyprodukter. Da vart det litt enkel filting. Så langt mest for å beskytte små stumper mot å bli kalde. Altså sittaunderlag, eller musematter som noen sier Smilefjes som blunker

PB149879

Ull-under-stumpen er like aktuelt om du skar ta en rast i en go stol like uttafor husveggen hæll om du dræg på skikkelig langtur.

PB149877

Jammen er det kvalitetsforskjeller på ull og nå veit je ta noen produsenter je itte skar kjøpe mere frå Tommelen ned

Sola har forlatt øss for detti året og den ser vi itte att her på farmen før ca 1.februar neste år.

Takk for i år. Det har vøri flere soltimer denni sesongen enn på mange år.

Rødt hjerte Go' tur ut og huss på at ull er itte tull Rødt hjerte

6 kommentarer:

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

De så både koselige og gode og varme ut de rompeundelagene dine ! Fin dag til deg ! Klem

Mia sa...

Solen skinner i hvert fall på edlere deler kan man sitte på noe slikt :)

oddi sa...

Så flotte farger! Snakk om å lyse opp i tursekken. Ellers er vi på god vei til "å ramle i bekkmørtna" her nord også. Vi er lovet et heidundrende regnvær det nærmeste døgnet, og da forsvinner siste rest av snøen = enda mørkere! Men jeg har lys og varme, jobb, handarbeid, musikk og mye å styre med, så dette går så bra, så!

ANNEPÅLANDET sa...

Det var noen fargerike og fjonge sitteunderlag!

Ja, tida går noe faderlig fort på denne tida av året, det er sikkert og visst. Syns det høres litt kaldt ut uten sol - men trøsten får være at den skinner ikke så mye på oss andre heller, det er mest regnvær. Jaja. Ha en riktig god helg i alle fall!

elle-melle sa...

Herlige sitteunderlag og så gode og varme - ikke veier de mye i tursekken heller:)

STEINKJERRINGA sa...

Da mister dere sola før oss. Vi har den nesten fjorten dager til. Men du, nå har vi storm. Om den er liten, full eller sterk, det må gudene vite, men han e kje fys utom dørnan, så æ syr! Flotte rompevarmere du har laget!