mandag 27. januar 2014

Fugletelling

Denni hælja var det fugletelling i Norge. Det er itte for seint å melde av på www.fuglevennen.no om du har noe ivrige små fjørbåller uttafor glaset.

P1180013

Det er pilfinken som er mest i matfatet her. Itte lett å tælle dessi rakkera som har vondt for å hølde seg i ro tæll je får tælt meg ferdig…

 

P1260016

En og ænna meis stikk innom å. Her er det blåmeisen som har fått tællgang i pilfinken sitt domene.

 

P1270018

Nøttemater som je har vønni hos Anne på Moseplassen. En sikker vinner.

Det er på det nærmeste en kø-ordning.

 

P1270019

Januarlys er itte æll verdens å ta bilder i og særlig itte når det er overskyet og snøger (og snøger enda mer). Men dæ bryr itte dom som vil fylle magen mæ go'saker.

 

P1200014

Her er en tæll som dukke opp mens je prøvde å tælle. Spenstig og pen (og litt langt unna), men vart itte mæ i tællinga denni gongen.

4 kommentarer:

elle-melle sa...

Mange pilfinker her også. Det ser ut til at pilfinken trives godt og blir fler og fler. Kan ikke huske at det var så mange pilfinker bare for noen år tilbake.
Er med i fugltellinga jeg også, det er moro. Stadig venter jeg på spettmeisa, hvor er den hen?

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Stubbetufsa sa...

Ser ut til at dere også har fått vel mye sne!

oddi sa...

Jeg fikk ikke tellet fugler nå, men mater dem flittig. Nytt av denne sesongen er nøtteskriker (skal visst ikke finnes her hos oss),samt vinterforet hakkespett. Den karen sier ikke nei takk til kokosnøtter fulle av fett og frø, men det er jo et svare rabalder på ham når han nakker i villa her ute - for en nakkemuskelatur! God helg!