torsdag 22. april 2010

Dæ som kjæm fort, går fort

 

P4215451Slik såg det ut i 9-tida i går. 6 timer seinere hadde det snøge enda mere, men plutselig var det bært , læll. Aprilsnarr  detti;)

Dagen derpå er neste æll snøen bortevekk :)

 

 

 

 

 

 

 P4215522

 

Men for noen var dagen ekstra stor. Nabosnuppa vart ENDELIG 6 år. Hu har vente i fire år ælt på å byne på skolen, så nå var det jammen på tide.

P4215601

Så glad blir en ta å få STOR sykkel - P4215528

  - tove tøfler og dokkekjole.

P4215455 P4215452

Prikken over I-en var at Is-bilen kom og mamma kjøpte is helt etter Snuppa sitt ønske. Kænn noen ønske seg bære 6-årsdag, tru? Joda, når Is-bildama gir bort Smarties, da er dagen fullkommen.

15 kommentarer:

Ruth sa...

April-vær er snåle greier. I går kveld var det minus 6 grader her - i dag er det nesten sommer. Ikke rart at været blir merkelig, det må jo bli helt forvirret av å skifte så fort. Været altså - som blir forvirret, mener jeg. ;)

Første skoledag, stor sykkel og is - kan livet bli mere spennende enn det? Av og til har jeg lyst til å være bare 6 år jeg også.

Havfruen sa...

For ei herlig nabojente du har:) Skjønner dagen er stor, perfekt med is til slike store jenter:) Enda bra hun skal få starte på skolen etter å ha venta så lenge:)

Ja, april er april...ikke snø her men det er kaldt! Tror jeg må bruke ullunder til langt ute i mai...
Ha en super dag, tross april, klemmer:)

elle-melle sa...

Aprilvær er noen underlige greier - ikke godt å skjønne seg på til tider! Godt at snøen er vekk hos dere også.
Tenk å bli 6 år - det er stort det. Snart skolejente og greier. Flotte presanger har hun også fått. Det er godt å bli gjort litt stas på!
Ha en strålende dag!

Hobbygåsa sa...

Og godt er det - at det forsvinnr fort altså :-) Jammen godt venteiden er over, husker jeg ventet fælt på å begynne på skolen jeg også. Å få ransel og penal tror jeg var noe av det største jeg kunne tenke megden gangen :-) Herlig opp/ned bilde!

Stoltzen2012 sa...

Hei på du! Koselig å høre fra deg! Så herlig bilde du har på profilen din! Ha en god helg når den kommer i morgen ;-)

Orlaug sa...

Slik er vèret no, ja....og jammen melde dei snø i dag òg......litt varme hadde absolutt gjort seg no......er so fullt i floren at det er reinaste kaos.......

FO - 2 sa...

En PERFEKT 6-årsdag, med andre ord. :))))) Gratulerer til den søte snuppa.

Og du,
det andre bildet her er utrolig vakkert.
Du bor i flotte omgivelser.
Blinkskudd! :)

Ha en god kveld, der du er.
Klem.

Asbjørg sa...

Godt at snøen forsvinn fort igjen ihvertfall,vi har også hatt flere årstider de siste dagene.Jeg går her og venter og venter på at det skal "ta av" i blomsterbeda.
Skjønner at det iallefall er EI der ute som ønsker at våren og sommeren skal gå fort,blir nok stort å starte på skolen.

Anonym sa...

Takk gamleheksa, for at du fortsatt er på plass ! :-)

Bra det er snø oog ikke aske som faller ned, synes jeg !

God helg !

Maret sa...

Morn, morn...
Har noko til deg på bloggen min..
God helg.

Berit T sa...

Ja velkommen over!
Akuratt nå er det hvitt ute, huttemegtu for et værslag.

Herlig bilde av hun som kikker frem. Og kan nesten kjenne på følelsen det var å sykle på stor sykkel for første gang, hjertebank og svett.
Ha en flott helg.

Marthe sa...

God fredagsmorgen Gamleheksa!

Eller morgen og morgen fru blom, her våknet Mathea kvart over fem og syntes det var helt topp å stå opp. Vi er på Reinsvoll, for mamma og pappa skal passe Mathea mens vi farter til Stavanger. Blei helt forundra over hvor kaldt det var her!! Og i dag er det to minus ute... Hæ? Er det itte vørti vår a?

Ha ei god helg Gamleheksa, jeg krysser fingre for sol og varme i Totenvika!

Klem

Grete sa...

Nei nå vil vi ha vår over hele landet ! Jeg var ute å kjørte for noen timer siden,og da sluddet det ! Snakker om rote-april, men las i avisa at en kald april gir en varm sommer...måtte det stemme!
Koselig med små naboer som har så mye rart å fortelle,kan godt forstå at hun syns det blir spennende med skole...da er man stor !
Ønsker deg en flott helg ved Mjøsa,kansje blir det finvær....

Mia sa...

Oj, nu blev jag nostalgisk, min mormor virkade en likadan klänning till min docka när jag var liten, kommer aldrig glömma den :)

Nina sa...

Herlige Totenvika både med og uten snø! Kjørte oppover fra Sarspborg tirsda'n førvikua og i dæ je passerer Moss får je beskjed at det ligg 10 cm nysnø heme på Skreia....flotters tenkte je og kikke ned på dom fine ballerinaskoa je tok på meg når je drog...her var det jo 3 varmegrader og sol :) Enda godt var det at bil'n hadde vintersko på ænda :)
Ha en fin dag i Totenvika:)