fredag 3. september 2010

Back to the -80s


Je veit itte om je akkurat treng å kommentere -80-tallet så nøye. De fleste som er innom her husser vel dæ på både godt og vondt-interiørmessig;) Korea-panel, lysegule dresser, timotei-shampoo og vannseng. Så derfor sier je bære: GO FREDDA !

8 kommentarer:

Tovepia sa...

Vi bygde hus og flyttet inn i det ca 1980-81, så mye fra den perioden er vel her ennå:)...mye pusset opp flere ganger, men..;)
Ha ei superhelg og klem fra meg;)

Havfruen sa...

Kjenner igjen endel fra den tiden ja:))
Godt å sette seg ned nå...har vært anleggsgartner i dag...temmelig lemster og støl!!
Ha en fiiiin helg, klemmings:)

ANNEPÅLANDET sa...

Du godeste, var det sånn det så ut da vi var unge ??!!?? Har visst fortrengt det. Den gang skulle jo ALLE ha vannseng. Nå er det vel ingen som vi ha det i sitt hus. Lurer på hva vi har NÅ som alle vil le seg ihjæl av om 20 år? HVIIITE interiører - haha!?!? Digital speilrefleks ???????? Det skal bli interessant å se!
God fredag til deg og!

Orlaug sa...

Jaudå, mykje kjent her......men vannseng har me aldri hatt i hus.
God helg!

Anonym sa...

vannseng som det aldri var riktig temperatur i ! Herreminhatt, det er et under at vi i det hele tatt kjøpte noe sånt !

Tørkeplassen min, ja.... Det er all grunn til bekymring for den altså - du bekymrer deg slett ikke unødvendig. Kjelleren er ikke akkurat noe egnet sted, så jeg bekymrer meg litt sjøl og je...
God helg til deg :-)

oddi sa...

Her er vi på hjemmebane, ja - 80tallet var et fantastisk 10år, selv om jeg rister litt på hodet ved slike gjensyn! Husker håret. Lettere fremoverbøyd, godt med Clynol eller Catzy (?) lilla super strong. Spray, reis opp, ferdig! Det sto, sant og si, alle veier!
Husker også hun som kjøpte vannseng. Få måneder etterpå sto senga på trappa, og jeg fikk beskjeden: "Ikke spør! Det var enten senga eller kaillen!"
Ha ei flott helg!

Anonym sa...

Hei.Tuse takk for titten.Koselig å se igjen.Noe var fint men ikke alt.Kjekt att det forandrer seg litt.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Vilma sa...

Haha , hvor sjovt at du viser de skønne billeder :-)