torsdag 11. november 2010

Å neeeeeiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!

P8200093

Fækk et lite sjokk i dag da nyheten kom om at Sølvskottberget Rehab-senter (best kjent som berghylla her på bloggen) itte får fornyet kontrakt mæ Helse Sør Øst. At det er mulig!!!! (Sjå sjøl HER i GD)

P9170305

Det eneste tællbudet i lændet mæ mestringskurs for ME bl.a. Dyktige og koselige ansatte som ga ælt for øss. Den kompetansen skar nå rives neatt og ingen slike tællbud skar gis i detti rike lændet. Håper dom sæv godt dom som har vedti detti. Dom er vel i trygg forvisstning om at dom får millionlønninger for å vara papir-hanar uten bakkekontakt.

P9170298Det styremøtet såg vel omtrent ut som bildet over, vil je tru………….

P8140027 I dag sender je mange varme tanker ått ælle dei ansatte i vanskelige tider. Takk for æll god omsorg. Dere er unike. (Noen tårer på ei gran ved Sirabøl)

P9170294Så får vi bære klamre øss tæll håpet om at noen kloke huggur gjør som sola, prøver å kåmmå seg tur tåka og ta tæll fornuft. Men det er jo lettest å spara penger på dom som itte klarer å rope så høgt sjøl. Hældige meg som rakk å få ta del i kunnskapen som er bygd opp der høgt oppå berget. Den er gull verd og brukes hår dag for å få et bære liv. Og det virker!!!!!!!!!!!!

10 kommentarer:

Randi sa...

Ja er det ikke typisk...så ola dunk. Sånn er det over alt...skjæres ned og legges ned..men godt du har fått hjelp fra dem.

Maret sa...

Tragisk....

Og vi skal ha verdens beste land å leve i?

Stubbetufsa sa...

Ja, det er så likt seg!
De legger ned og sentraliserer, men bygger de opp igjen? Neida!
Her var det snakk om ett sykehus som skulle ta seg av fødende (Nordland/Troms): Harstad! Du må jo kjøre en hel dag for å komme fram fra ytterpunktene!
Det går ikke an å være fødende når du må føde i drosje hele tiden! Men da sparer de jo både jordmor og lege..Og du kan ikke stå på venteliste når du skal føde...
Og alle psykiske institusjoner som bare blir borte...
Og...
Og...
Det blir nok stemmesnu ved neste valg!

elle-melle sa...

Er det virkelig sant?
Det er en STOR katastrofe i fall om ingen tar til vettet nå.
De burde lære av fjellvettreglene
DET ER INGEN SKAM Å SNU!!!
Hva kan gjøres mon tro?
Dette var virkelig ille-
Vi er heldige som har fått vår porsjon, men det er så mange, mange flere som kunne ha godt av et opphold på Sølvskottberget.

Ruth sa...

Det er ille når det "spares" på folks helse og velferd. Det hører ikke hjemmei et land som Norge syns jeg. Rett og slett tragisk er det. Jeg håper virkelig at de tar til vettet.

Havfruen sa...

Holder veldig med deg!!! Dette er vel typisk her til lands. Du får rope enda høyere, skla man oppnå noe, kan man ikke sitte med hendene i fanget iallefall!
Lykke til og god helg.

Bæstemor sa...

Forstår godt at du reagerer,hvorfor skal det bestandig gå utover de svakeste???
Sykehus som legger ned avdelinger,jepp,Harstad,tar litt tid å komme seg til neste fødeavdeling :-(
Urettferdig!!!!!

Anonym sa...

Hei.Høres ikke kjekt ut.Liker ikke.Kristiansund og legge ned akutt og føde nytt sykehus i Molde.Så nå er det virkelig kamp hær i fylket for å få beholde føde og akutt.Hvis ikke tar det med seg mye mye mer flyplass ikke ungdom bo i byen osv.....Liker ikke.Krysser både fingrer og tær.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Mia sa...

Nog er det trist hvis tilbud blir borte. Hvor blir det av alle våre skattepenger egentlig?? Menneskelig omsorg har liksom aldrig stått overst på listen, sukk..

Anonym sa...

Nåkka så frekt.!!!!!!!!!!!!!!!!.Grrrrrrrrrr.Å eg så ska tebake på avslappningsopphåld t neste år!!!!! Trur dåkk det jælp mæ underskreftskampanje fra MEpasientan som ha vært der de siste 2 åran?
Grrrrrrrrrrrrrr.
Klem fra Lofoten som håpa du har det bere enn eg....