tirsdag 11. oktober 2011

Ittno nytt, godt nytt?

 PA104828

Bror min sier ælltid at: ittno nytt er godt nytt. Jeg adopterer den frasa der nå, for je har itte så mye nytt å kåmmå mæ, bære enda to par tove votter. Nå kænn nok vinter’n kommå snart for den del, men for meg haster det itte så fælt mæ snø og kulde. Men je håper dessi votta værmer fingra ått to prinsesser nå dæ trengs.

Den strikketeknikken mæ “litt-om-gongen” har sklidd ut for meg, så nå befaler høgre-armen strikke-pause att. Grrrr. Je visste det kom tæll å skje, men det er så surt læll. Dætta mæ å begrense seg er mæssom itte helt meg, ama.

Forresten: æres den som æres bør. Ideen om rillekænt kjæm HERIFRÅ.

Været er bra så je får kænskje kåmmå meg ut en sving mæ kamera.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Votter er langt bedre enn INGEN votter :-)

Snart er det jo vinter på den gærne sia også. her på fjelltoppen har jeg allerede fått en liten forsmak av den - og det er trolig myyye mer i vente :-)

lirosa sa...

Flotte Votter, og lykke til med strikkearmen, -får håpe den kommer seg fort og raskt "på beina igjen"...

Havfruen sa...

Bror`din sitt utsagn er nok sant.. Lider av litt "liteåbloggeom" selv jeg:))
Nå skal samle mot til å gå en lang tur...i av/på vær..det eneste som er konstant, er vinden. Men det kommer skurer som kan minne om flom...

Sologbolig sa...

Herlige tova votter. Har kjøpt inn et lass med garn ( som om eg ikkje har nok fra før !!), så nå er eg klar for vinterstrikk!! Blir nok noen votter også....for her er det kaldt med snø langt nedover fjellsida. Men eg ska jo ikkje klaga som har vert ei veke i varmen. Ha ein fin kveld. Klem

monica sa...

så fine dassa våtta blei! du er en kløpper mæ pinna!

Tovepia sa...

Samme ordtak holder her også;)
Flotte votter igjen hos deg, og artig med den rillekanten!
Ha ei fin uke videre, klem fra regntunge trøndelag;)