onsdag 26. oktober 2011

Å så var julebaksten unnagjort ;)

 

Smult

Nøtter

Mandler

Koksosmasse….

Joda, det oser julebakst ta detti, men ta det helt mæ ro. Jula har itte fått sitt inntog her i huset, det er bære tullbæll. Men ingrediensa over har vøri i bruk, ihoppes mæ solsikkerfrøkjerner, havre, kveite, linfrø og mye mere. Itte er det låg-karbokaker hæll, men rett og slett og helt enklet fuglemat. Meiseboller.

PA265114

Her klart for størkning. Det er lettvint steik på slik “bakst” og det passer meg godt :)

 

PA255108 

Hemlaga kost er populært ått både store og små.

PA245099

Detti er det fjerde innlegget på rad om fugl, så nå skar je skjerpe meg litt. Fantasien er vel itte helt på topp om dagen da :)

 

Go’ mædda!

10 kommentarer:

Orlaug sa...

Oi...no skvatt eg her.....ferdig med julebaksten...!!!!
Har faktisk helde på med akkurat det same i dag, dvs av det litt enklare slaget....har visst meir godsaker oppi, du.....
Ha ein fin dag vidare!

Mandy Lou sa...

Flott altså! (Enda godt det ikke var julebaksen likevel.) Prøvde meg på dette jeg også for noen dager siden. Men tror jeg brukte for lite fett og for mye frø. Smart oppheng du har ordnet. Du fikk meg også til å drømme om mitt eget Petuniatre. :)

Ruth sa...

Jeg skvatt jeg også. !!! Men fugler er ållreite dyr de. Men vet du, fuglene her nekter å spise sånn mat. Jeg har hengt opp flere, både hjemmelagede og innkjøpte, men de setter bare nebbet til værs og flyr over til naboen som bare gir de brød. Karbovrak hele gjengen.,

Grete sa...

Alt godt som er unnagjort,er det noe som heter ! Ja fuglene skal ha sitt de også,men venter til frosten jeg da,før jeg henger ut noe.Småfuglene har det nok bedre hos deg ja !
Det er nå ikke mer enn en måneds tid før den rette julebaksten,uff ja tida går fort !
Ønsker deg en fin dag !

Elin sa...

Smart å bruke pappbeger.. hue mitt har ikke kommet riktig så langt, så jeg træler med yoghurtbegre og slikt. Der ga du meg en ide, takk for det, og for flere fine fuglebilder. :-)

lirosa sa...

He he,- den var jammen god, nå ble jeg nesten bekymra gitt, men fuglenes julebakst holder seg jo, så det var smart å ta den først. Fin Helg Ønskes:-)

BirtH sa...

Åh, fuglemat! Etter hver som jeg leste ble jeg mer og mer spent på hva det var du laget .... :-)) Smart!
Veldig koselig med dine innlegg om fugler; - du tar så fine bilder og har artig tekst! Men er spent på neste tema .... ;-)

Fortsatt god søndag!

oddi sa...

Fine bilder, og godt med alt som er unnagjort. Her på gården har det hendt at det er fuglene som får restene av julebaksten som tilleggsføde sånn godt ut på vinteren!

monica sa...

å detti var lurt.... kan du sende meg snaroppskrift på mail tå detti?? Mina har så lyst å lage fuglemat, og har liksom itte visst åssen je skal bærra meg ått...

Takk for ideen:)

Fuglene dine er heldige!

Kirsi - Hønemors lune rede. sa...

Wow.. fantastisk flotte meiseboller.. Også så fine fuglebilder du har tatt.. Koselig blogg..