tirsdag 14. februar 2012

Farverik tirsdag

P2145479

VesleSnuppa har lenge hatt ei strikking på gang her åt meg, nabokjærringa. I dag tok hu seg en tur etter skoletid og vi fænt ut at nå fækk vi sjå tæll å avslutte prosjektet. Jammen var det akkurat passe tæll pænnebænd. Sikkert fordæ vi itte tok mål. ;D Itte værst tæll å vara det fysste strikkeprosjektet. I sjølvalgte farver og i helt ekte akryl. Å den er fin altså, for den klør itte. (Hmmmm….)

P2145481

Nå kænn a jo å strikke, så da måtte det et lite heklekurs tæll. Luftmasker sto på dagens læreplan.

P2145484

Å plutselig var det en solblomme som lyste opp den ellers ganske kvikke hårpryden.

Det var ei stolt jinte som tok mæ seg stasen og gikk hematt.

 

Så tæll enda flere glade vår-farver.

Da vi kom hematt frå ferie, låg det pakke å vente på meg blændt regninger og reklame. STAS!! Det var premie frå Bea og Tor sin jubileumstrekning. Ei mjuk pakke. Midt i blinken. Nå må je tenkje ut no fint å laga meg. Hårbænd mæ blomme på kænskje??? Tusen Takk Bea og Tor. I bloggverden blir en itte glømt om en er borte litt innimellom.

P2145480

9 kommentarer:

Tovepia sa...

Så herlig flott det pannebåndet ble, og jeg ser for meg jenta som gikk hjem stolt som bare det!
Kos dæ med nytt prosjekt, klemmings;)

AnKa sa...

Tenk så stort å ha stikket helt sitt eget pannebånd. Det er flinke jenta si det:)
Og som lærte seg å hekle også. Jeg er imponert.
ønkser deg en flott kveld.
Klæm fra AnKa

Strikkebesta sa...

Så koseleg for nabojenta å ha deg å gå til for å få litt opplæering i handarbeidskunsten:) Og at du har pedagogiske evner er heva over einkvar tvil! Resultatet vart strålande:) Blir kjekt å følgje med på kva alpakkatråden blir omskapt til!

Petrinetrollmor sa...

Så heldig du er da, som har ei så flink nabojente. Utrolig fint panneband:))

Ruth sa...

Sånne nabokjærringer som deg er gull verdt. Det var et par av dem i min oppvekst også og jeg er veldig glad jeg hadde dem.

Jeg likte den blåfargen, lyseblått har aldri vært "min" farge, men etter å ha glodd mye på Oleana-designen har jeg kommet til at lyseblått er lekkert.

Håper du får en fin uke.

Sologbolig sa...

Flink jente og så stas å ha strikka det sjøl.Vi holder på å strikke på skolen(pulsvarmere) og det er gøy å se kor kry de blir av produktene sine. Ha ein fin kveld og fortsatt flott uke.

Anonym sa...

Det er godt å ha gode naboer! :)

Kjekt at du likte fargane. Vi tenkte du kunne trenge litt lyse hyggelege fargar :)

BirtH sa...

Kan tenke meg at du og VesleSnuppa har stor glede av hverandre! Den hekla solblomsten var jo bare genial!

I helga tenkte jeg på om jeg skulle tilby 6-åringen som var her, pinner og garn pluss instruksjon. Jeg rakk ikke det; det var så mye annet på gang. Men han kommer igjen i begynnelsen av mars; - hurra!

Anonym sa...

Så flink ei jente da, kan tenke hun var stolt, ja! Og for noen deilige farger du hadde fått i posten. Kjenner at jeg draaaas mot vårfarger nå ja! Men først skal jeg være sykepleier for lillesnuppa!