fredag 17. februar 2012

Himmelsk #72

P5291882

Det er skamfult lenge sea je sist var mæ på en himmelsk fredag. Men tålmodige Petunia høld ut, så da slenger je meg på i dag. Kænskje det er inspirasjon som byner å kåmmå mæ sola. På bildet her skulle en jo hatt vidvinkel, men men…. Ælt mæ sammar er flott for meg på denni årstida.

Je har sli ta ordrebekreftelsen på bloggen (håper je). Je har gjort det før å, men på et merkelig vis har den dukke oppatt på ett tidspunkt je itte har fått mæ meg. Mæ den nye bekreftelsen er det jo håpløst, så si frå om det skulle dukke oppatt no slik herk her. Det kænn jo itte vara et halvt dagsverk å kommentere, slik som det snart er nå. Det er lettere å hacke en bank enn å kommentere, ja nesten da…

HA EI FLOTT HELG!!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Det var et kjempeflott himmelske bilde! Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg!:)

Torunn sa...

Flott himmel! Og mange fine bilder ellers, som jeg har gleden av å se når jeg er innom bloggen din. Men det er første gang jeg gir kommentar til deg. Har hatt problemer når jeg har prøvd andre steder. Når jeg velger identitet: navn/nettadresse har jeg bare fått det til UTEN nettadresse.

Jeg synes det er morsomt å lese dialekten din! Er fra en annen kant av landet, men bodde noen år ikke så langt unna Toten og er derfor nesten vant med målet ditt.

Ønsker deg god helg!

Mandy Lou sa...

Wow, dette var et flott bilde! Kjempefint lys og regnbuen var bare himmelsk! Ser fram mot slike dager.
God helg!

Sidselsidserk sa...

Flott bilde! God fredag til deg:)

Pia sa...

Flot regnbue og motiv :-9

Laila -Karin sa...

Veldig flott bilde .
Ha en fin helg

Melusine sa...

Spesielt med regnbuen over huset slik :)

Annemor sa...

Regnbuen er nesten magisk, legger en ny dimensjon til bildet.
Vakkert.

God helg.

Gillisen sa...

Nydelige bilder,virkelikt koselige.Ønsker deg en fin Helg .)

TorAa sa...

Vidunderlig vakkert

ANNEPÅLANDET sa...

Det er så fint hos deg! Gleder meg til regnbuetid og grønt løv - men er ganske glad i den tida mens snøen tiner også, og det lukter vår og jord og snødrypp. Uansett - alt blir finere med litt blå himmel øverst!