mandag 18. juni 2012

Det nærmer seg nå og je gleder meg !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neida, det er itte julekvæl’n je gleder meg tæll, men sesongåpning i Fredholm Besøkshage. For meg mæ ælt ænna enna grønne fingre og mæ en ubrukelig rygg, så er det en drøm å gå rundt der mæ kamera og nyte blomma, vekster og miljøet. I år er det flere nyheter i hagan, no' ta det kænn du læsa om på Helen sin egen blogg. Se her

P7258800

Har du lyst tæll å sjå mere, så ta deg en tur davel. Bor du langt unna sier du. Joa, men en sammarstur tæll Toten er itte så dumt dæ ama. Je har hatt mæ rogalendinger, trøndere og sogninger dit før je ;)

Åpningstider sesongen 2012:

Lørdager og søndager f.o.m. lørdag 23. juni t.o.m. søndag 26. august

I tillegg hverdagene onsdag 27/6, torsdag 28/6 og fredag 29/6  i uke 26 og  onsdag 4/7, torsdag 5/7 og fredag 6/7 i uke 27.

Alle åpningsdager: kl 12.00 – kl. 18.00

Adresse: Viksborgvegen 14, 2848 Skreia

Telefon: 9006 1937

helen@fredholm.no

Fredholm 020

Je må gjøra oppmerksom på at bilda her er  gamle og ifrå arkivet, så det er itte sikkert du finn akkurat dessi væksten i hagan nå. Men je kæn garantere deg at du itte blir skuffe læll.

7 kommentarer:

Tovepia sa...

Enda godt du ikke har begynt å glede deg til julaften..det hørtes lenge ut:))
Nydelig og herlig å gå rundt i slike hager, og du får ihvertfall de nydeligste bilder ut av en slik tur!!
Ha ei flotters uke videre, klemmer fra mæ;)

Vanella sa...

Jeg skal en tur til østlandet og oppigjennom, så dette skal jeg notere meg. Det er noen som er så ufattelig flinke med blomster. Og får en det ikke til selv, så er det jo en mulighet å glede seg over andres grønne fingre. Ikke har jeg hage heller...

Ha en fin uke, Gamleheksa! :-)

oddi sa...

Å, så nydelig. Denne sommeren blir det nok ikke østlandet på oss,men det kommer vel år etter dette. Takk for titten - det lukter nesten sommer av disse bildene.

lirosa sa...

spennende
fin tirsdag

Fru Keilegavlen sa...

Nydelege bilete! Ønskjer deg ei fin veke.

Mandy Lou sa...

Den rosa blomsten var bare helt nydelig! Lykke til med besøket i blomsterhagen.

ANNEPÅLANDET sa...

Tenk å ha en sånn hage da - man kan jo bli helt GRØNN av misunnelse!
I min hage (også kjent som Den Forbannede Hagen)har vi i år blitt velsignet med en drøss med iberiasnegler, og min elskede (og stygge) sjasminbusk er inntatt av svermer av sorte, ekle, seige insekter. Æsj. Det er noe nytt hvert år, er det ikke det ene (les: bladlus), så er det det andre (les f eks maur). Men det er i hvert fall grønt og fint i alt regnværet - hurra!