mandag 11. juni 2012

Det står da tæll liv

Det vart plutselig stille her på bloggen, egentlig helt uten grunn. Eller kænskje fordæ je har hatt det litt travlere enn ellers mæ det virkelige liv. Ittno farlig har skjedd, bære sosiale og koselig ting.  Men når hinta byner å kåmmå om at det er lenge sea jeg har hatt innlegg, så er dæ koselig. Det viser da at folk kikker innom her og je håper da at itte dæ er bære ta plikt.

P6021914

Vi vart da ferdige mæ vårønna tæll slutt. Da var juni 1 time gammal. Så seine har vi nok itte vøri før, men dæ får værbestyrer’n ta ansvaret for.

P6042040 

Denni hælja har vøri særs sosial, men kamera har fått ligge i ro heme.  Arkivet er fullt ta bilder, så da bruker je dom.

Fysste post på lordagskvælden var Urbane Totninger på Kapp. Dæ er en trim som lattermuskla kjinner i mange dager etterpå. Fantastisk moro som anbefales.

Så bar det rætt i 50 årslag ått en god, “gammal” venn. Der var det mange gamle bekjentskaper som dukke opp. Folk je sjelden ser nå for tida. Det var nesten som å vara tællbarsatt i BU-tida. Skikkelig koselig. Flere slike lag; ja takk!

P7128232

I går fyllte Gubben urunde år, så vi skulle itte feire så hardt. Men det vart biff-mædda på Viken II sammen mæ bygdas blide og joviale ordfører og koselig frue. Hæll som vi sier her på Toten når vi skar skryte ta no’n: det helt ælminnelige ordfører-paret ;)

P7068027

Ja, slik går nå daga. Så lenge det er mere enn 15 varmegrader og itte snø i sikte, så er je fornøgd.

Å tællslutt ønsker je deg ei feiende flott juni-viku. Nyt sammar’n.

7 kommentarer:

Tovepia sa...

Av og til må det virkelige livet gå foran, og jeg skjønner du har både ledd godt og hatt det trivelig;)..den revyen tror jeg er direkte lattermild:O)
Her forsvant sola og med den varmen, så nå er jeg spent på sommeren igjen..
Nyt dagene. klem fra mæ;)

STEINKJERRINGA sa...

Vi har vært sosiale her også med gamle venner fra åra i Bergen på syttitallet. Morsomt var det, sent ble det! Her regner det rett ned, men billett sørover er bestilt!!

Maret sa...

Godt å sjå at du er der inn i mellom, og at livet ikkje er så verst...
Kos deg videre, eg er snart startklar for heimreise...

AnKa sa...

Blogge skal man gjøre når man har lyst:) og nå er det så masse å holde på med ute. Og alt tar tid.
Her nord håpe vi på godvær og varme, noe som lar vente på seg.
Ha ei flott uke, og klæm fra AnKa

Unknown sa...

Er det øverste bildet av gården deres?? I såfall så bor du jo alldeles nydelig til!!!!
Litt småmisunnelig faktisk ;-) Jeg som går rundt med denne skapbonden innvendig...

Mandy Lou sa...

Travle tider er jo bare kjekt når det er slike sosiale og fine ting som skjer. Koste meg virkelig med å se på alle disse flotte bildene.

oddi sa...

For noen farger! Knall! Nyt sommeren, her venter vi på noen varmegrader til, men klager ikke. "Urbane totninger" har jeg aldri fått med meg, Sommerslagerne derimot, har vi besøkt flere ganger. En gang rekker jeg vel de urbane også ;-)