fredag 28. november 2008

Bortskjemt je???

Tja, en skar itte sjå bort frå det når en ser å je har fått de siste daga. Og enda så er det lenge tæll jul.

Nov2008 246 

Je nævnte åt mor mi at je ønske meg slike fotografvotter som Bea har strikke. Og sea je hadde passende gån liggenes, så var a itte lenge om å laga et par åt meg. Je borde jo kunne gjort det sjøl, men je må innrømme at votte- og sokkestrikking er itte mi sterkeste side. Itte at je har problemer mæ "det tekniske", det går mest på tålmodigheta når det gjeld å laga to like ting. Og så har je vøksi opp i et hus mæ ei mor og ei bæssmor som har produsert slike artikler i store menger så da har je liksom itte behøvd å laga så mye. Det er liksom genserstrikking som har vøri mi greie. Joa, det har som regel vørti to ermer på dom da. Trikset er å laga eine ærme fysst, så bolen og så siste ærmet, for da har je itte følelsen ta å laga to like etternæn.

 

Nov2008 235

Potetlefse er bære no ta det bæste en kænn eta, og her om kvæld kom denni sendinga frå to ivrige bakedamer som veit å dårlig det står tæll mæ slik aktivitet her i huset. Nå går rakfisk, sylte og ribbe ei utrygg framtid i møte.

 

 Nov2008 238

Sist men itte minst fækk je en flott azalea for å ha lånt ut litt forskjellig tæll svigermor sin store dag. Den lyser opp i heimen i vintermørket. Så får je bære håpe på å klare å hølde den i livet ei stund. Je har itte så ælt for go ærfaring....

Go hælj!

 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei borti gutua.
Her kjæm ei hælsing frå tremenningen ått mænn din.
Je snuble over blåggen din væ en tællfældighet....
Syns de' er kællt at du skriv på Totning, sjøl om noen syns dæ ær heeeelt på tryne'...he,he.....
Stå på!!!
Forsinke' gratulasjon ått svigermnor di, å ei grååååådi' ti'li julehælsing ått dekk frå mæj.
HHA.....

Anonym sa...

Hmmmm.sku lesi korrrrektur før je trøkte på publiser..., men,dæ jorde je itte, så da var de' litt rar staving på svigermor.....
Puh...hart å vara totning....

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Hei Anonym.
Koselig at du stakk innom. Er du her att, gi meg litt mere hint om åkke du er a, je blir kænskje bittelitt nyssgjerrig! Gubben har en hærskare tremenninger, så flere er "mistenkt". ;)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Hei enda en gong åt anonym!
Du er avslørt! Hjernecella mi fungerte dårlig i dag, gitt. Je tenkte litt for mye på noen søskenbarn ta deg og koble itte initiala dine. Det er julebordstid, men hjernedøden i dag skyldes itte akevitt. ;)

Anonym sa...

Snill mamma du har som strikker votter! :)