lørdag 1. november 2008

Fisefine språk-snerper

Ei tåre frå meg i dag!
(Detti er irronisk meint; hvis det skulle vara noen mæ litt dårlig humoristisk sæns som skulle kåmmå tæll å sjå her)

Sea det førje innlegget mitt her på bloggen har skapt huggubry for noen mæ x og y-kromosom, må je bære flire. Sjølsagt er bokmål og nynorsk offisielle språk hær i lændet, men detti er ittno offisiell kommunikasjon og det er hæller itte ulåvlig og staffbart å ha dialekt en er stolt ta.
Takk tæll Silje og dekk ændre som har sæns for det mere personlig præg på en blogg. En får vara den en er, og itte prøve å fiffe seg tæll mæ språkjåleri. Sjølsagt kænn je skrive bokmål når je vil, ja nynorsk å om det knip. Je er faktisk ganske go tæll dæ, har je hørt. Men det er dialekta som er hjærtet nærmest, og som treng at noen bruker a for at itte ælt skar gå i glømmeboka.
Det var itte meininga at bloggen i det heletatt skulle kommå på den sia i VG'n hæll da, for je har ittno interesse ta å vara offentlig kverulant. Men denni data-teknologien lurte meg litt der.

2 kommentarer:

Silje sa...

Stå på!!! :D Dialekt er kult! :D

Anonym sa...

*ler fortsatt* Oj, så mykje glede ein kan få av andre sin utsagn.. Har ikkje ledd så godt på lenge!!

Skriv du vidare på totendialekt! Herlig å lese nokon som skriv fonetisk riktig (om nokon lurer på kva fonetikk er, så svarer eg meir enn gjerne på mail, altså! *fnis*)