lørdag 5. desember 2009

Tiddelibom

Det snør, det snør. Tiddelibom

Det er det det gjør. Tiddelibom

Nå snør det enda mer enn før.

Tiddelibom og huttemegtu.

PC053749

 

Snøvær ute  + sport på TV = litt strikking

PC053748

Bellas mitten er vel orginalen. Je strikke litt på gefylen og kikke på votta je fækk ta  a karna.

8 kommentarer:

Sologbolig sa...

Flotte votter og deilig vinterbilde. Fremdeles ikkje noe snø he, men heldigvis ikkje regn, bare 7 plussgrader. Kos deg i juljulsdagane.

Anonym sa...

Hei.Koselig med snø i disse førjulstider tideli bom...Kjempe fine votter.Du er kjempe flink.Ønsker deg en riktig fin førjulshelg.Klem fra Bodil..

Frøken Lykkelig sa...

Hei hei !!! Å har du sett så mye snø du har fått deg :-) Ja det er hvitt her også..... og det er herlig med vinter og mørkt!!! Ingen dårlig samvittighet for å sitte i sofaen og strikke nei :-)

Veldig fine votter!!!!

Har hilset til MB:-)

Ha en herlig helg !!

Maret sa...

Flotte votter foran TV,en dette.. No har eg to par strikkearbeid på salongbordet.
Berre høyre, og sjå litt inn i mellomarbeid..
Auga på tv, og strikke automatisk-arbeid...

karna sa...

Så fine votter, er det da håp for du får ha dine for deg selv da?? Her forsvant blogglysten med kuldegradene i begynnelsen av uka, så vi får nå se. I går ble det kokt smultringer, gode i dag å ,-) Og så er det korpsdugnad. Ha en vi 2. søndag, KLÆM

Marie sa...

Koseleg å pusle med strikking når det er innever :)

Det går ikkje noko sørlig framover med mor, ho er på sjukehus for å utredast akkurat no. Så det blir mange turar til Haugesund i desse dagar. Heldigvis er me fleire som kan dele litt på det.

Ha ei fin adventshelg min venn :)

Hobbygåsa sa...

Ja det var i går, her regner det... Så flotte votter! Og du klarer jo tommel jo, da er jo resten piece of cake:-) Ha en fortsatt fin søndag!

ANNEPÅLANDET sa...

Finfine votter! De er fra Twilight-filmen, men det visste du sikkert allerede. Jeg har strikket dem før, men tror jeg skal strikke et par i julegave også, hvis jeg rekker det. Det er en veldig god modell - sitter godt på hånda og har god passform.

Det snødde her også, men nå har det regnet bort. Nå angrer jeg på at jeg ikke gadd å gå ut i går kveld og ta julesnøstemningsbilder, men nå er det for sent... Kan ikke si jeg er så VELDIG lei meg for at snøen forsvant da.
Ha en fin uke!