torsdag 29. juli 2010

Litt strikk og litt Tour de France

For lenge sea viste je fram plæntefarge gån som je har fått t a ei venninne. Nå skar venninna delta  på et “Verdens-symposium i plantefarging ta gån” i Sverige. Farging mæ lav står på agendaen. I den sammenheng var det spørsmål etter å strikke pulsvarmere. Å da var Gamleheksa der da og sa ja. Moro mæ no litt ænnsles ama. Mønstra er ti frå eget huggu og ellers hærme litt ;)

P7298809 Fysste par ut er strikke i litt slik norsk lusekofte-inspirasjon. Itte helt heldig mæ bilde ser je, skulle gjømt litt strikkefeil. Det må understrekes her at je har itte strikke mønster på sikkert 15 år og dæ synes. Gånet på dessi er farve mæ hengestry og messinglav,  trur je….

P7298810Neste par ut har de samma farva pluss et rosa innslag farve ta blærelav. Her er dom tove lett og det er hekle blommer på. Litt snodige farver sammen kænskje, men det skulle liksom vise fram ælt og da vart det slik denni gongen :)

 

Je må nok bære innrømme at je såg væl mye på Tour de France, iallefall på dager mæ dårlig vær. Å dårlig vær har det vøri omtrent ænnhårdag i sammar. Je påstår at det er for å sjå Frankrike at je klæsser meg i sofaen i timesvis, itte svette sykkelkarer.  Men det lyt jo håndarbe tæll og da nytter det itte mæ no alvorlig vasnkelig for da får je jo itte sett Frankrike. Da blir det kjøkkenkluter :)

Her er noen. Ændre vart visst gitt bort uten at fotografen var helt oppmerksom, hehe.

P7298808 P7168454

7 kommentarer:

Ruth sa...

Den rosafargen var da utrolig lekker. Og jeg syns ikke fargensammensetningen var det minste "rar". Jeg syns den var fin. :)

Så herlig med sæter. Jeg skønner jo at man ikke kan klatre oppover i ura med dårlige knær, men det må jo være flott når man kan. Stedet så i hvertfall praktfullt ut.

Håper du får en super uke.

Tovepia sa...

For noen kjøkkenkluter du har laget, de var jo rene dukene!
Kjempefine pulser, og de nederste med rosa synes jeg var råtøffe!!

Her var sola da jeg sto opp, men trur du ikke den har gjemt seg:D

Ha en fin dag og klem;)

Stoltzen2012 sa...

Hei på deg, du er flittig med strikking midt på sommeren? jaja, det er jo egentlig en helårsaktivitet :) Ja Erik må vel få sitt eget kamera snart.. Synd det er så dyrt.. Han får låne mitt så lenge.:) Håper du har en fin sommer! Klem fra Linda:)

Mia sa...

Plantefarget garn gör något speciellt till stickningen, behagliga färger och fint mönster också av en mästerstickare :)

Hobbygåsa sa...

Så fine pulsvarmere du har laget - begge settene! Åh slikt plantefarget garn er bare såååå lekkert! Og de klutene da - jeg trodde det var brikker til å ha på bordet jeg. Min lille grå feriestrikkklut ble virkelig grå i ordets rette forstand i forhold til disse.

Anonym sa...

Hei.Så mye fint.Har ikke ord.Virkelig fint.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

ANNEPÅLANDET sa...

Så fine pulsvarmere - så forskjellige men flotte på hver sin måte! Og kjempefine farger!