torsdag 6. mars 2014

Anonym

P3060034

Det er hersens irriterende mæ dessi anonyme kommentara som tæll stadighet dukker opp mæ gode hint om å sjå på kreti og pleti ta hjemmesider rundt i væla. Joda, det kan være koselig mæ kommentarer frå folk som itte nødvendigvis har blogg sjøl, men dessi har helt klart en ænna agenda. Og når det kjæm på språk mæ skrifttegn je slett itte begrip meg på, så er det itte godt å væta å budskapet er hæll. Je får en følelse ta at je bære klagar på teknologien i innlegga mine for tida, men mæ den nettlæsarn je har brukt lenge, går det plutselig itte ann å forændre innstillinger på bloggen. Men så kom je på å prøve en ænna en og da fækk je skrudd på kommtarmoderering. Tidligere har je bære hatt dæ på innlegg som var eldre enn tre dager, men dæ var itte godt nok lengre gitt. Blææææææ…………

P3060035

Men generelt folkens: je er vældi glad for kommentarer altså. Slik har je vørti kjent mæ mange trivelige folk lændet rundt og endel har je møtt personlig. Blogging er gull verd. (sjøl om slike kjærringbloggere som meg ældri får seg silikonpupper, borox-lipper og egen TV-serie ~ HELDIGVIS!!)

P3060036

Det er lenge sea je har vøri ute mæ makro-objektivet. Ja, det er lenge sea je har vøri ute mæ kamera i det hele tatt. Men nå våres det og det byner å bli et lys som det er moro å bruke tæll sin fordel.

P3060037

Her har je krabbe rundt stammen på ei og samma buska, like ved mi ega inngangsdør. Altså ingen lang og godt planlagt ekspedisjon Smilefjes som blunker Men variasjona er store bære 'n har aua mæ seg.

2 kommentarer:

elle-melle sa...

Samme erfaring her på bloggen også. Det var ikke noe vei utenom med så mye spam som dukker opp i tide og utide. Liker det ikke men må man så må man. Vi får tåle noen tallkombinasjoner heller:)
Du all verden så mye fint som finnes på en stamme! Ja, den som leter han finner og dine kameralinser og du er gode på det
har ikke kikket etter rabarbraen her, men bare det slutter å regne så skal jeg ta meg en tur.

STEINKJERRINGA sa...

Jeg har ikke vært plaget med slike kommentarer som du nevner og heldigvis for det. Huff, her er det et ufyselig vær i dag. Men jeg skal ikke klage for vi har jo hatt en knallfin vinter og knapt noe nedbør siden 20 desember. Jeg ønsker meg makrolinse, sparer til det nå... Ha en fin dag!