tirsdag 4. mars 2014

Vær og itte vær

I førje innlegg skreiv je om blåveisen som har dukke opp. Det er iallefall itte sola som har lokket den fram, men mildt har det i vøri noen dager. Sola har knapt tedd seg fram her sea oktober. Men en tarrin blåveis har altså støkki hugge opp.

P4208491

Rabarbraen byner å bo seg på vår å. Små raue knopper skyt opp tur bakken. Dom er ganske optimistiske må je si. Det kænn bli mange kalde dager og nye forsyninger mæ snø i lange tider framover.

 

Neafor er statistikk på været som var her,frå YR.no. Nedbørsmengder er ittno å si på og det er itte grasbrænnfare på mine trakter sjøl om mye ta snøen har regne bort. Minst ei regnskur hæll snøeil pr dag lagar itte akkurat tørke på bakken. Men kalde grader har det itte vøri mange ta og vedlageret har itte minke i slik fart som dei site vintera akkurat.

Væretsom var

Statistisk sett håper je du får en fin dag!

2 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Herlig når rabarbraen kommer med sine kraftige bladknopper i sterke farger! Nyt!
Her er det sne ennå.

STEINKJERRINGA sa...

Siden vi ikke har hatt snø i det hele tatt i vinter, må jeg ut i hagen i morgen den dag for å sjekke om min rabarbra er på tur opp. Du skal få høre. Snøklokker er det masse av. De blomstret siste dagene av februar. Tenk det!