lørdag 8. mars 2014

En blå dag, men ingen blåmandag

P3080047

P3080046

Endelig, etter flere måneder mæ gråvær, så er det blå himmel i dag. Ja, nå skyer det tæll, men det har vøri blått i blått i flere timer nå. Sola skinn inn og avslører møkkete vinduer og steller støvkluten itte har vøri på ei stunn. Men pytt pytt…

P3080049

Så ringte det på døra og uttafor sto ei blid nabojinte som ville gi Gamleheksa årets fysste BLÅveis. Vi har vøri på mange BLÅveisturer ihoppes vi. Men nå klarer hu seg godt sjøl gitt. Snart 14 år og har vøksi nabo-heksa over huggu. Men så snill og omtenksom at de fyste små, lubne BLÅ hjerteknusere kom i vase i det BLÅ kjøkkenet der kjøkkenbordet har BLÅ duk.

P3080052

Ute har den kvite krokusen såvidt kømmi lengre enn den BLÅ og får derfor sniki seg mæ her.

P3080041

P3080044

BLÅmeisen har fest i matfatet og koser seg i den uvænte sola (og litt vind som svinger på serveringa).

Gratulerer mæ Kvinnedagen. Den er itte glømt. Je fækk tulipaner ta Gubben i går, i den anledning. Egentlig var det vel ei slags erstatning for det itte vart blommer på meg på morsdagen for da var vi ute og reiste, tenkjer je.

Sola og je feirer på våres måte og det er herlig at det endelig er fotolys att. Itte bære grått, grått og grått.

4 kommentarer:

Mandy Lou sa...

Herlig blått og vårlig! Nå er det mye å glede seg til framover. :)
Ha en riktig flott mars!

oddi sa...

Så godt at det endelig ble oppholdsvær hos dere også. Det er helt typisk at når det snur, så snur det overalt - for her kom uværet... Men: Jeg klager IKKE, vi har ingenting vi skulle sagt etter den fantastiske vinteren. Nyt godværet og våren (kunne forøvrig tenke meg vår, du vet, her hos oss er det ikke vår, men snøsmelting. Og i år er det så langt ikke snø å smelte!)

Anne sa...

Å flira så æ nesten dau`a av kommentarn din!! æ strekk!!!??? med ulltrå og pinner og da hele 5 stk... jau ja, du skulle bare visst hva det hadde gjort med tålmoden min, he he

VÅR!! hos deg jo! her snødde vi plutselig ned du, og det ble nedtur de lux! jeg som hadde planer om å begynne å rydde bort vinterutstyr. Godt du visste meg litt HÅP.

Anneklem

InstatreffNorge sa...

Så koselig med alt som spirer og gror nå:)
Blir så glad av det:)

Nydelige bilder hos deg:)

Nyt helga!!

Klem Lise