fredag 6. februar 2009

Borte bra, Norge er best; konkurranse

Je tenkte at je skulle laga tæll en liten konkurranse mæ præmie åt en ta dekk som kommenterer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Det er ganske enkelt og greit: nevn og begrunn dei 3 fineste plassa du har vøri på, i NORGE.

Je har farte my rundt i detti langstrakte lændet våres, men det er enda att plasser å sjå. Je syns vi har et så variert og fint lænd. Hvis det itte var for klima, så har vi vel egentlig ittno utenlænds å gjøra ;)

Eneste regel for denni konkurransen ellers er at det ITTE skar vara hemplassen din som er favoritten, altså der du bor nå, men tre flotte drømme-feriemål for deg. Barndommens paradis kænn jo vara aktuelt hvis du har fløtt derfrå.

Det hadde vøri artig om de laga egne innlegg i bloggen deres mæ bilder og beskrivelse ta drømmestella og så tipser meg.

FRIST: 15. FEBRUAR

 

Amadores2007 006

 

Imens de spikkulerer på dæ, så tæk je meg ei lita strikke-, data- og bloggepause. Dæ sætt nok øllbågån min pris på...

 

Ønsker ælle ei go hælj

og ei fin viku.

 

13 kommentarer:

Sologbolig sa...

Hei og god helg til deg også. Konkurransen din vil eg gjerne vera med på, men eg må tenka litt først, det er så utruleg mange fine stader eg har vert på. Trur ikkje eg har foto heller, men eg skal gjera eit forsøk. Kos deg i helga.

Anonym sa...

Hei på deg borti gutua....
Je er itte mæ på konkurransen,æltså...mitt favorittstelle,midt på sammar'n,er midtfjords på vår gamle,væsle båt, en god nommer to,er hagan vår, mæ bækk,mygg og gode venner,mat og vin en deilig sammarskvæll,natt,mårrå, og en god nommer tre, er viken2, mæ god musikk,svingom, støle legger, venner og en duggfresk hælvliter....nam,nam,nam.....
Ser no' gråååååådi fram tæll sammar'n.Regner mæ att vi træffes....
HHA

Berit T sa...

Ja denne kan jeg være med på en dag, må bare få se om jeg har bilder av de plassene.
Ha en fin helg!

heidi sa...

Det var en artig konkurranse, tenker jeg slenger meg med her! Må nok gruble og tenkje litt før jeg kommer med bidraget mitt, men det er bare moro vet du.

God helg og god bloggepause!

Anita sa...

Så utrolig fantastisk fint dere bor, det er no annet enn oppe i skauen hos brodern det *hysj*! Her snør det nå som aldri før! Må ha kommet over 50cm nå siden på nattmorgenen! Mannen har måket 3 ganger idag og er nå på vei idusjen! Fin trim, og fin arbeidsfordeling;0) Håper på en hussyssel fri dag i morgen, jeg! Bare masse håndarbeid og kos! Kos deg masse du også!

elle-melle sa...

Dette var en artig konkurranse. Jeg blir gjerne med, må bare fundere litt først...

aud47 sa...

Hei på deg... håpe du ha hatt en koslig morsdag... jeg har hatt det fint.har måkå snø ,snø og snø...fint æ det iællefæll ute. Ellers så va det jo en artig ting du ha fønni på ...ska tensje meg litt rundt omkring så få je sjå om je kjæm at fort å gæli.Har nåå tæl deg på bloggen min je som je håpe du bli glad førr. Ha en fin syndagskvæld..

Maret sa...

Så spennande. Gler meg til å sjå bilder frå heile landet.
Skal nok sjå kva eg kan få til også...

Ruth sa...

Hei! Takk for triveleg kommentar på bloggen min! Du lurar på kor mange grader eg tovar vottane mine på; med den førre maskina eg hadde tova eg vottane på 60 grader. Før jul fekk eg ny maskin, og den kan eg ikkje bruke 60 grader på toving, da blir dei veldig små.. så no brukar eg 40 grader til toving. Så om du skal tove må du nesten berre prøve deg fram, start med 40 grader, er det for lite så kan du prøve 60 grader.

Anna Lisa sa...

Hei!!
Ville bare innom og takke for besøket og helsinga du la igjen hos meg for litt sida. HAr ikkje fått ut fingeren før nå og besøkt deg.
Vil gjerne nevne fine plassar eg har vore på i Norge...
Likte godt vere ute ved Stadt/ Erviksanden, Syns Kristiansand/ Søgne fylke var flott og Volda er ei flott bygd som eg er glad i :)
Ha ei fin veke
Klem

aud47 sa...

Hei igjen..... en ta dom fineste plassa je ha vøri på..... je ha tenkt å tenkt syns dæ æ Røros... je æ nå veldig intressert i ælt som æ gammalt og historie... mye fine håndarbeider ,gammle hus,veier og Olavsgrua..spennende både for liten og stor... nydlig konsertsal der nede under jorda...mange fine butikker med mye fine spes ting ...jeg går så absolutt for Røros.... ellers er det jo her hjemme Strandheim camping...

Silje sa...

Favorittstdet mitt er (kanskje ikke så overraskende) Lysgårdsbakkene på Lillhammer:P Jeg vet ikke om det teller siden jeg bor på Lillehammer nå men:P hehe... Ellers er det utrolig flott på Besseggen:) Men Ellers er jeg veldig glad i totenåsen, alle årstider, spssielt Fløyta og Hoffsrudkjennet:)

Unknown sa...

Hei.
Takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Var inne å kikket på siden din for å se om Gubben kjente noen av hestene deres. Han fant ut at han kjente broren til Juni Svarta da. Ellers hvilke andre hester er det dere har?