fredag 27. februar 2009

Ei rose for meg… og for deg

I dag byner je  mæ ei rose for meg sjøl…

Juli2008 124

…for dæ je har vøri flink i dag! For ei tid sea tok je på meg et lite maler-oppdrag, trudde je. Det viste seg å vara værre enn je trudde og je har grudd meg lenge. Etter en bloggrunde i går kvæld fækk je inspirasjon ta å læsa om ændre som MÅTTE gjøra ferdig no i morgon, i morgon og da bestemte je meg. Å nå er je ferdig. Resultatet er je itte spesielt stolt ta, for å klatte navn på no ændre har malt på før meg, lik je egentlig itte. Da den maler-jobben som var gjort tydeligvis var gjort i stor fart, vart resultatet så som så. Sea detti skar vara en overraskelse åt noen(som ætter æll sannsynlighet itte ser innom her, men læll) så væl je å itte blogge resultatet. Sænnheta er nok at je skjæmmes. Men ferdig er je og da så!!!!

MEN je syns jo denni rosa skar gå åt ælle ændre som har vøri flinke i dag å. Ta den tækk dekk de som fortjener det, og dæ er nok ælle dæ!

 

Da je var ferdig passte det godt mæ en luftetur og litt knipsing.

Febr2009 377

Kongsgarden frå eventyret?

Febr2009 385

Febr2009 386

Ei furu som ser vindskeiv ut, men sænnheta er vel at det er e-verket som har vøri ute mæ saga.

Febr2009 388

Apropos e-verket. Her er den kostbare bua/pumpehuset våres. Inni der er ei pumpe som dræg opp vatn frå Mjøsa og som potet, lauk  og åker nyt godt ta noen varme sammarsvikur. Sea pumpa er sterk må det vara store sikringer og linjeleie regnes ut frå sikringsstørrelsen. Så på strømregningen for detti praktbygget er linjeleia 7 gonger strømforbruket! Et år hadde dom så flotte regler at ælt forbruk, når det var så lite som detti, kunne beregnes ut frå den tida strømmen var dyrest. Ergo: i desember hadde vi åkervatne…..

Itte så rart at sjefa i dessi selskapa kænn stå smørblide på bilder i avisa og skryte ta dei saftige bonusa dom kænn unne seg etter et styggelig godt resultat i året som gikk. Det er itte vanskelig og resikabelt å vara skurk når det er mæ statens velsignelse og godkjenning.

 

Tæll slutt i dag kjæm denni åt deg, Silje

_G-Tittel-bil2_jpg_927904x

(Bilde frå nett)

 

Go hælj og kjør pent ælle damer!

9 kommentarer:

Elisabeth sa...

Fin vinterstemning her hos deg.

God helg!

elle-melle sa...

Ei flott rose!
Den har du nok sikkert fortjent og resultatet av malejobben ble sikkert bra!

Marie sa...

Flott vinterstemning!
Vakker rose :) Eg tar henne til meg eg for eg har også vore flink i dag :)
Eg har gjort reint tre soverom og rundvaska eit bad i dag + litt støvsuging utanom i tillegg. Eg ventar besøk uti veka og nå står det nyoppredde senger og venta på dei.

God helg :)

Maret sa...

Du har så mange nydelige vinter bilde. Trudde aldri eg skulle sakne østlandet, men det hender når eg ser slikt...

Ha ei fin helg..

Silje sa...

Hehe... j trur nok at resultatet ble mye finere en du skal ha d til j!!! Du er kjempeflink til det der!! og ja... flere trafikanter som itte er så smarte hehe:P

Silje sa...

Og nei Mona, jeg skal ikke gjøre slik med muttarns bil;)

KATE ♥ sa...

Til heks å være tar du fantastiske bilder.
mvh Kate

Silje sa...

ja;) tusen hjertelig takk:D:D:D det kommer godt med på hybelen:D j skal ha noen tepartyer framover;) hvis den smarker like godt som den lukter er den himmelsk;) og lys blir d også mye av på hybelen, så igjen TUSEN TAKK!!! :D:D:D

Anne på Moseplassen sa...

så deilig åpent landskap du bor i! Vakre bilder :)
Og den elregninga deres høres helt molbo ut... erremulig..