onsdag 18. februar 2009

Å vinner’n vart….

Konkurransen min om å tenkje ut dei tre finest stella i Norge vart nok litt tanke-krevende. Det var itte så mange som var helt klare på sine yndlingsplasser. Men nå har je iallefall foreti ei trekking blændt dom som fækk tenkt seg ferdig.

Febr2009 194Å vinner’n vart: SILJE som lik seg æller best i Lysgårdsbakken på Lillehammer! Gratulerer. Ei lita forundringspakke kjæm vonnom.

 

 

 

Febr2009 192 Så var det mange som skulle tenkje på saken, men så vart det liksom ittno mere. Je håper iallefall at de har fått tenkt litt over detti flotte lændet våres og ælle dei muligheta vi har her. Derfor trekte je ut en liten trøstepremie åt en ta dekk. Denni gongen vart dæ JUNIS HAGE. Det kjæm litt smått i postkassa di hvis du mailer meg slike opplysninger postmænn må ha.

6 kommentarer:

Maret sa...

Så flott at du fann ein verdig vinner... eg tenkjer nok på saken enno eg...
har kansje falle litt av lasset denne veka, kansje forrige også..
Men i gårkveld var eg i slalombakken for første gong på 2 år.
Heldige meg som har ei datter med bil....

Silje sa...

hehe:P jøss, j som aldri vinner noen ting lenger:O hehe... men takk da;)

Stoltzen2012 sa...

Så kosleig..grattis til vinnerene!! Ha en fin kveld:)

heidi sa...

Gratulerer til vinneren! Jeg var visst en av dem so aldri kom lenger enn til tenkeprosessen... tihi!

Men jeg kan pressentere et av mange fine bilder vi tok i Lofoten i sommer. Der var det fint der!

Sologbolig sa...

Oi eg var visst ein av dei som skulle tenka og ikkje kom vidare. Sorry ! Denne veka har vert hektisk. Gubben har hatt rund dag med alt det medfølger ! Ha ein fin dag (eller kveld er det vel no !)

elle-melle sa...

Tenke seg til - at jeg skulle være så heldig. Jeg kom nok aldri lenger enn tenkeboksen før jeg reiste bort. Jeg gikk nok litt surr i datoene ser jeg. Men jeg mailer deg det du trenger.