onsdag 3. juni 2009

Bittelitt irriterende….

Juli 2006 045

I pinsa vart det bråbestemt at vi skal sjå på et sammars-show her i kommunen, sammen mæ nabo’n, fysstkommende lorda. Sea det bære er billettservice.no (ja, det er slik dom skriv navnet sitt sjøl!) som skar stå for salg ta inngangsbevis, så var det en grei sak å bestille.

 

 

 

 

 

 

 

Juli 2006 063

Men billettservice.no  treng inntæll tre dager for å putte billetter i en konvolutt og Posten Norge sier opp omtrent ælle ansatte, så dom treng litt god tid på å frakte, så måtte billetta hentes på nærmeste postkontor, Narvesen eller 7-elleven. Ja, postkontor altså, itte post-i-butikk kæn du skjønne.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har det seg slik at her i kommunen har vi itte noen ta dessi fasiliteta. Posten er stappe inn i et hjørne på matbutikken og kiosk-kjeden åt Reitan-kara har itte fønni øss bortgjømte totninga. Derfor måtte turen gå tæll nabo-kommunen for å hente to små papirlapper.

 

 

 

Juli 2006 041

Dyre vart dom å, dæssa små lappa. Ja, for postkontoret ligg midt i Storgata og der er det jo flere butikker. To par sko, ei bukse, noen flere sammarsblommer og litt ænna småtteri vart mæ hemattover.

 

 

 

 

 

 

 

 

 bilde 011

Så da hadde jeg kjørt 6 mil, brukt en hælv dag og masse penger på å få tak i biletter åt no som foregår like ved her vi bor. Det er sevice det.

 

 

 

 

bilde 008

Joa, je veit at det er mange steller her i lændet det er enda større avstander åt slike helligheter som et postkontor og en kommune-administrasjon. Og det er liksom dæ som irriterer meg mæst, åssen vi i distriktsnorge blir hærsje mæ.

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja, det er  helt tydelig at vi er distrikts-norge vi å, sjøl om vi bor bære en drug times biltur frå Oslo.

12 kommentarer:

Frøken Lykkelig sa...

Huff då... ja jeg skjønner frustrasjonen over å bo på et lite sted. Det er mange ting som har sine bakdeler med å bo på et lite sted gitt.
Men jeg håper du blir fornøyd med showet, skoene og buksen og ikke minst blomstene dine!!! :-)

Ha en helt herlig dag !

elle-melle sa...

Skjønner godt frustrasjonen din jeg. Det er noe som ikke er helt som det burde når man må kjøre 6 mil for å hente "posten".

Håper at showet blir bra og at det er verd anstrengelsene for å komme der.

Nydelige bilder av hagens herligheter:)

Hobbygåsa sa...

Hehe, og det sier du - er ikke du oppvokst her og vant til dette :-) Tenk på meg da - Oslojente som er vant til at T-banen og bussen går hvert kvarter, postkontor på alle gatehjørner, mer enn en - eh to møbelbutikker, eh tror jeg kan nevne i fleng hehe. Landsbygda kan være litt slitsom ja - kos dere på show!!

Orlaug sa...

Men, kjære deg.....kunne du ikkje få billettane pr. epost???
Me var på konsert i Bergen sist mandag....og bestilte billettar på nettet sundag føremiddag...og kunne skrive dei ut straks.
No har du hatt alt strevet....men tenk på detta neste gong.
Er iallfall lettvint......
Kos deg på showet!!!!!

Sologbolig sa...

Ikkje bare bittelitt, men veldig spør du meg. Alle slike tungvindte greier veit eg alt om, eg bur inni ein fjordarm på vestlandet !!! ha ein flott dag! håper konserten blir bra.

Astrid sa...

Eg har stor forståing av frustrasjonen din!! Måte på til tungvint løysing med dei billettane...
Og at vi vert hersa med i distriktsnoreg, ja det er i alle fall heilt sikkert! Både slik og sann!
Flotte bileter du har på bloggen din, det er tydeleg at du trivast bak kamera:) Likte spesielt godt biletet av den gamle Gråtassen! :)
Ha ein fin kveld!

Strikkebesta sa...

Forstår kva du meinar, ikkje mykje service, akkurat. Det som kjem gjennom postverket kan best karakteriserast som snail mail! Men må seie eg vart litt distrahert av dei vakre bileta dine medan eg las.
Er blåklokkene utsprotne ved Mjøsa alt?

Gry sa...

Herlig historie! For oss mener jeg... :) ikke er det særlig miljøvennlig heller dette. For håpe showet står til forventningene. Og for noen herlige bilder, og artig med Gråtass til slutt.

Orlaug sa...

Hei igjen!
Klarar ikkje heilt å få det med Billettservice.no ut av hovudet.....kan ikkje fatte og begripe at det skal vere forskjell etter kor ein bur.....eller rettare sagt kor arrangementet er...
Gjorde nett eit lite "eksperiment":
"Kjøpte" billettar til arrangement på 6 forskjellige stader.....
Oslo, Harstad, Bergen, Toten, Dokka og Hamar.
På dei tre fyrste kunne ein få dei på epost, sokalla TicketFast.
Men på dei tre siste måtte ein hente dei.........skulle vore interessant å visst kvifor????

Berit T sa...

Snakke deg om, så irriterande detter er for degsom bor litt utfor byen, men å tulle vekk en dag på slikt er ikkekjekt,men når det kan kombineres med andre ting så gar det an da.
Men det skulle da gå å få de på nettet der også slik det gjørandre plasser,men ser Trollkona har undersøkt,og ting fungerer ikke som andre veier,merkelig.

Men det var noen flotte bilder du viser iallefall!

Ha en fin uke videre.

Maret sa...

Akk-ja, slik er det på bygda av og til... Godt at Storgata har litt å by på..
Kos deg på framsyninga..

ANNEPÅLANDET sa...

Skjønner at du blir frustrert ja. Servicen på Posten blir bare verre og verre, og posten tar lengre og lengre tid. Utrolig, egentlig, at det går helt feil vei.
Nylig fjernet de den røde postkassa her i nabolaget. Greit nok, jeg skjønner jo at de må spare penger. Men vi fikk et brev i postkassa der de forklarte grundig at dette hadde gjort som et ledd i å forbedre servicen overfor oss brukerne. Jeg skjønte ikke helt hva de mente men...