mandag 15. juni 2009

Kjærringa bak kjøkkengardina…

 Juni2009 117 eller humla som snuser rundt?

 

Litt nyssgjerrige er vi nok ælle…

 

Juni2009 116

 

For litt sea fækk je en koselig e-post frå ei gammal (å nei, dæ er a jo itte, vel tidligere da..)  studievenninne.

 

Juni2009 090

 

Hu skreiv at hu kikke innom bloggen min innimellom. Men la itte at kommentarer. Hu følte seg litt som kjærringa bak kjøkkengardina!

Som står og føljer mæ uten å ville gjøra seg tæll kjinne.

 

Juni2009 097

 

Og slike kjærringer er det flere ta. Flere som helt anonymt kikker innom blogger.

 

Juni2009 099

 

Je er en ta dei sjøl! Som regel legg je at kommentar åt dom je er fast innom.

 

Juni2009 088

 

Men jammen er det noen je besøker ofte som slett itte veit om det. Je trur at je itte har mere “kikker” ti meg en folk flest. Men av og tæll blir det bære slik.

 

Juni2009 100

 

I bynelsen syns je det var litt skummelt å kommentere, nesten litt frækt mæssom. Je syns je var masete hvis je kommenterte på flere innlegg på såmmå bloggen.

 

Juni2009 010

 

Men  nå som je har vørti mere husvarm i bloggverden, veit je at det bære er koselig. Og så stas som det er at noen vil legge at kommentar åt meg da. At noen gidd å bruke ta tia si på å læsa surrballet je hakker ner på tastaturet. Dæ er i grunn ganske utrulig. 

Men tusen takk tæll dekk som gidd dæ.

 

Juni2009 041

De er like vælkømmine ælle. Enten de gjømmer dekk bak gardina hæll stikk huggu forsiktig fram og sier titt-titt ! Je bit itte.

Je ønsker  fortsatt Go’ månda’

PS: Sea je er “redd” det er noen hage-damer som ratt læs detti. Akeleien væks vilt her og har derfor selskap ta litt forskjellig grønt. Etter at je “lekte gartner” i vår og ødla menisken på dæ, så blir det itte mere luking enn strengt tatt nødvendig. Je har drivi en kamp mot forville akeleier  noen år, men dom vant helt klart. Nå får dom stå så lenge det er blomster og så kjæm det no som durer stygt…..

15 kommentarer:

Frøken Lykkelig sa...

Å du og du for noen vakre bilder!!! Jeg blir helt betatt!!! Du er så kjempeflink!!!!

Ha en superherlig dag!!!!

Silje sa...

synes du er kjempeflink til å blogge og legge igjen komentarer j:D

Hobbygåsa sa...

Så nydelige bilder du har tatt! Jeg surfer etterhvert ikke på blogger lenger, så de jeg er innom og leser kommenterer jeg som regel på også. Det er gjerne den faste lille bunten jeg koser meg med. Ikke er jeg særlig på Ravelry heller, og ikke er jeg aktiv på forumene heller - jøss hva driver jeg med egentlig :-)

ANNEPÅLANDET sa...

Så vakre bilder - som alltid! Jeg ville ALDRI I VERDEN drevet kamp mot akeleier - jeg ville vært henrykt om de ville vokse i det hele tatt, uansett hvor!!! De er jo flotte da!
Jeg surfer rundt på massevis av blogger innimellom, men føler meg ikke som noen kjerring bak gardina av den grunn, for når folk legger ut innleggene sine på nettet, er det jo ment til allmenn beskuelse. I REAL LIFE, derimot, hender det jeg titter litt på naboene, men det er sannelig ikke rart heller - for de kan av og til være ganske underholdende. Men de skal få ha privatlivet sitt i fred ;-)
Ha en fortsatt fin dag! Her blåser vi nesten bort, men sola skinner og DET ENE løytnantshjertet blomstrer!

Ruth sa...

Jeg har også et par venner som sier akkurat det samme. Snodige greier. Menjeg tror a så snart man har kommenteret i hvertfall en gang - så føler man seg ikke osm kikkerlengre. Og kommentarer er jo det koseligste som er.

Bildene dine er virkelig vakre. En ren nytelse er de.

Ha en flot dag.

. sa...

En hilsen fra meg,ikke bak kjøkkengardina akkurat, sitter mer vagla på en kvist under en busk og glor og tenker mitt... Moro er det lell.
Fine bilder og gode ord du legger ut.. Kan bli stamfuggel av slikt :-)

Sologbolig sa...

Så nydelige bilder du viser i dag. Og akeleier er nydelige sjøl om de sprer seg overalt, hagen min er full av dei, men på heilt andre plassar enn eg planta dei !!! Ha ein fin dag.

Nikoline sa...

Dette innlegget var omtrent som om eg skulle ha skrive det sjølv... akkurat slik! Men bilda er ikkje akkurat slik som om eg skulle ha knipsa dei sjølv.... langt derifrå! Alldeles "fornydeleg"!!!
God mandagskveld:0)

Viola sa...

Flotte bilder og artig skrevet! :)Det er morsomt å zooom-zoooom-e inn humla! Der ønsker jeg meg makroobjektiv! Fikk en dag nærbilde av hmla jeg også, men det kommer på min blogg senere.. :)

elle-melle sa...

Titt-titt:)

Jeg liker meg her hos deg jeg, og er ikke så redd for å si det heller. Du tar fantastisk flotte bilder og har alltid en hyggelig tekst til.

Og selv om vel jeg kanskje går under "hagedamer" så skal du ikke være redd for å vise fram litt ugress - det har vi vel alle sammen. Ugresset gror like godt hos oss som hos andre.I allefall har det gode vekstforhold her hos meg! Akeleien er flotte synes jeg og her får de stort sett velge hvor de vil vokse selv, de er alltid velkomne, flotte å plukke i buketter til vasen også.

♥bagatellar♥ sa...

Vakre bilder blir det i alle fall ikkje mindre av med det nye vidunderet ditt. Har så mykje tull med blogspot for tida at eg har nesten gitt opp, men no fekk eg opp bloggen din og til og med kommentert uten tull. Skjønne små på innlegget under og gratulerer med førstepremien i kvardagskunst inne hos Tove.

FO - 2 sa...

Akeleiene har funnet sin plass i hagen din, og du har funnet din plass i Bloggverdenen.
Det er jeg glad for! :)
Det er hyggelig å kikke innom deg.
Her er vi alle kikkere. ;)
Jeg har også familie og venner som leser bloggen min, og som ikke kommenterer.
Blogger jo litt for husbonden også f.eks., som reiser jorden rundt.... ;)
Han har kommentert èn gang. ;)
Han snakker heller om bloggen pr. tlf. Hehe.
Fine bilder og kloke ord.
Takk til deg, for fine ord hos meg.
Setter pris på deg!

Maret sa...

Still av beundring... Dei bildene dine er berre heilt utrulige.

Ha ein fin dag.

Anna Lisa sa...

Nydelige bilder!!! Så sommarlege.

Eg prøva alltid å legge igjen ein helsing når eg er innnom ei blogg. Eg går ikkje innom en blogg utan helst.
Syns det er koselig å legge igjen en hilsen, og forstår deg godt at du likar å få ei helsing på bloggen. Det syns eg også.
Takk for helsinga nettopp. Hos meg er det tett med bursdagar ja. Imorgå fyller minnstemann 1 år :) Så dei tre er på rekke og rad hos meg :) Artig :)
Ha en fin dag
Klem

anne -moseplassen sa...

Du, vettu, jeg er hagemenneske, og må bare få si at litt (eller mye) ugress er da ikke noe å skjemmes over. Som min svigefar sa, det er jo grønt det også ;)

Nydelig blomsterprakt!