torsdag 13. august 2009

Du store alpakka

I dag har Gamleheksa og kusina vøri på tur ut i det blå. Ja, det var vel egentlig mere ut i det grå, sjøl om vi såg sola innimellom.

Høgdepunktet på turen var innom Du Store Alpakka sitt utsalg på Jaren.

Aug2009 136

Aug2009 137

Aug2009 138

Aug2009 139

Aug2009 143

Aug2009 140

Om vi kjøpte no? Tja, å trur du a? Vi gjorde jo dæ, tælldels mye….. Men å det vart slags fangst dæ får kåmmå etterhårt når produkta bilr ferdige, hvis je husser å blogge det da. Je har litt lett for å glømme dæ, je ama.

Det er jo som å kåmmå inn i en gotteributikk for damer på en slik plass. Ælt på tur hemat angre je meg for at je itte har kjøpt mere ;)

Men dæ som var virkelig prikken over I-en var damen som jobbe der. Så koselige og hjælpsomme. Det er itte hår dag betjeningen takker for besøket og sier at det var koselig å ha kusina og meg på besøk :)

7 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Jeg har aldri vært der, og hehe, noe sier meg at jeg bør holde meg langt unna :-) Det ser skikkelig flott ut der, og sååå mye fint garn!! Vedder på at det ble litt i posen ja, siden de takket for besøket :-) Kos deg med nytt garn, vi kan jammen trenge litt trøst i disse våte tider!

Strikkebesta sa...

Der skulle vi ha vøri" - ja! Lekkert! Alpakkaull er berre det mjukaste og herlegaste ein kan ta i, men ein må tenkje seg godt om når ei strikkar av garn som ikkje toler maskinvask.

elle-melle sa...

Tenkte akkurat som Strikkebesta jeg, at der skulle vi ha vøri....
Jeg hadde nok fått et aldri så lite snev av kjøpegalskap tenker jeg, eller så hadde jeg fått alvorlige bestemmelses vansker og ikke kommet ut med noen ting:)
Så mange herlige farger i de hyllene, og knappeesken...sukk!

Spurven sa...

Man kan jo bi dårlig, med et minner(mindre) - som de gamle sa her oppe.

Koslig du viser slike bilder, reine fristelsa for en svak sjel.

Kos deg med bunningen!

Klem, Spurven

ANNEPÅLANDET sa...

Oj oj, det så deilig ut! Har aldri vært hos Du store alpakka på Jaren, men i butikken på Grünerløkka har jeg vært rett som det er. I tillegg til alt det fine garnet, er jeg nokså svak for kolleksjonen deres av ferdiglagde klær. Så mye lekkert! Men dessverre er det ikke helt samsvar mellom prisene der og lommeboka mi...
Det regner og det regner, og i dag var det 12 grader her. Litt alpakka er absolutt på sin plass i sommerkulda!

Anonym sa...

Takk for hyggelig omtale. Og for dere som er bekymret for at alpakka ikke kan vaskes i maskin: Det trenger ikke å vaskes med mindre det får flekker. Lufter du det slipper fibrene nemlig dårlig lukt. Godt for miljøet og for oss som ikke liker å vaske noe særlig. :)

Silje sa...

det der må vel være himmelen for deg? :P