lørdag 24. oktober 2009

NÅ ER DET SLUTT…

PA170003

… på å rødde! Hår gong je rødder, så forlegg je ett hæll ænna. Je må nok snart innsjå at je itte er et systematisk menneskje som har orden på saker og ting.

PA232923

Denni vikua sku je rødde på data’n. Det byner å bli mye rart her som itte er i bruk. Å en del  “søppel” vart je jo kvitt.

PA232957

Men hokus pokus, så har dæ programmet som legg bilda mine på riktig plass, forsvønni å. Je begrip itte åssen dæ kunne skje. Je er jo livredd for å røre no som har mæ dæ å gjøra.

PA232978

Je får jo lagt inn bilder, men huff så tungvint i forhold tæll før. Nei, rødding blir det ittno mere ta. Nå skar rotet få flyte…..

PA232983

Da blir nok Gubben og Snuppa gla, for dom syns det er no tull å måtte rødde bort møkkete hesteklær frå gangen når vi skar ha besøk ;)

PA232997

Victor ønsker dekk en fin lordag!

14 kommentarer:

Ingun sa...

ÅÅÅÅ....hils Viktor fra meg. Han ligner Gampen til han Bestefar;-))
Blanding av Dølahest og varmblods, ein sliter med futt i. Min barndoms lekekamerat;-))

Kjenner pusten og mulen fra da vi lekte gjemsel og jeg lå i krybben under høyet;-))
God lørdag..

Ruth sa...

Jeg har en lignende regel, men den gjelder bare MITT rot. Alle andres rot må ryddes vekk, øyeblikkelig.
Det ER forskjell på folk. Basta.

Viktor er nydelig. Du får hilse å si det. Vi hadde hester hjemme da jeg var liten og jeg hadde hest da jeg bodde i Nord-Afrika. Jeg har en stor plass i hjertet mitt for hester.

Britaiskogen sa...

Hei, stakk innom bloggen din, og fant en trivelig og hjertevarm blogg. Jeg likte sitatet nedpå bloggen et sted av Piet Hein om ttt-, og passer absolutt på min situasjon. Takk for den :-) ha ei fortsatt fin helg

Som mine dager er sa...

Kan være et surrehue iblant jeg også, men jeg liker helst å ha ting på stell. Du viser så flotte bilder, så klare og fine at de er en fryd. I tillegg til at jeg enda har sommerefølelsen når jeg ser på de.

Du skal også ha mange takk for den koselige kommentaren du la igjen inne hos meg. Den satte jeg stor pris. Du får holde ut i mørketiden du også. Så får vi muntre hverandre opp ved å vise noen sommerbilder på bloggene våre i ny og ne ;-)

En flott lørdag ønskes deg.

Klem fra Marit

Maret sa...

Gje Viktor ein stor klem, og kos deg i helga.

Huset kan du rydde litt til jul, og resten til våren.
PC,en skal/bør ikkje ryddast...

Anonym sa...

Hei.Virkelig nydelig bilder.Så fin en hest.Den skulle mitt tantebarn sett.Hun elsker hester.Hun har kjøpt seg to stykker som hun har hær på gården oss.Ha en riktig fin Lørdag.Klem fra Bodil...

Nikoline sa...

Du må ikkje skremma gamle damer slik.... såg overskrifta og tenkte at no er det slutt på blogginga... og kjende "neeei-piggane" kom ut med ein gong! Heldigvis er det berre ryddinga det gjeld, og den er eg slutta med også....
God helg :0)

elle-melle sa...

Rydding kan være litt av en risikosport:)
I allefall om man ikke husker hvor man har ryddet tingene hen, eller om ting forsvinner slik som hos deg - da er det bedre å la være.
Bruk heller kreftene på noe fornuftig:))))

ANNEPÅLANDET sa...

Nå var jeg litt spent her, på hva som var slutt. Heldigvis var det bare ryddinga. Jeg sier som Juni over her: Spar kreftene til noe fornuftig! Jeg sluttet å rydde for lenge siden, og ingen andre her i huset merker noe forskjell. Det eneste de bryr seg om, er om de har rene klær og får mat, og det er et passelig dagsverk syns jeg.
Men når det gjelder PC-en, er det viktigste ikke å rydde, men å ta backup. Særlig av bildene. Det merket jeg da jeg trodde PC-en min gikk føyten her nyligen. Men heldigvis gikk det bra.
Ha en fin og ryddefri søndag!!

Orlaug sa...

Ops...no lurte eg verkeleg, eg òg......kva er slutt?
Heldigvis ikkje noko dramatisk....som me vil merke iallfall....og takk for det.
Ha ein fin sundag!

Marie sa...

Er det ikje slik at det som er lagt i søppelbøtta på dataen kan hentast fram att??? Trur det. Du får prøve.

Bilda er iallefall fantastiske!
Klare og fine!

Håpar du finn programmet ditt igjen :)

FO - 2 sa...

Det var bra at du fant igjen bildene i posten her. For de er veldig flotte! :)
En glede å se på.

Lykke til med å finne igjen de "bortkomne", og GOD SØNDAG! :)

Sologbolig sa...

Hei, hei ! Jo kaffi skulle du virkelig ha fått om du hadde ringt på døra mi. Det er ikkje sikkert du hadde fått kake, for eg er ein elendig kakebaker, men noe godt har eg nå alltids. Rydding er farlig, da finn man ikkje igjen noen ting!!! Nyt resten av søndagem

Berit T sa...

Du må ikke skremme meg slik som dette!!!
Og du må da ikke rydde så veldig at du ikke vet hvor du legger det fra deg kjære deg... irriterende når en leter etter ting som en ikke finner enten det er bilder eller andre ting.

Det var noen flotte bilder du hadde, og hils Viktor, nydelig hest.

Ha en fin kveld og ny uke.
Klem.