torsdag 8. oktober 2009

Rosa innlegg

Aug2008 043

Som så mange ændre, så er je jo opptatt ta Kreftforeningen sin Rosa sløyfe-aksjon. Det gjell øss ælle på en eller ænna måte, så det er en god sak å støtte. Den som læs litt her på bloggen veit at je er svært opptatt ta refleksbruk å. Så åffer itte kombinere detti? Dæ har je gjort.  HER får du kjøft Rosa sløyfe-refleks. Den koster bære 10 kr mere enn den rosa sløyfa som “bære” er tæll pynt. 

Aug2008 096

6 kommentarer:

Liv sa...

En god påminnelse, jeg får komme meg innom et apotek så snart som mulig. Det er vel der de selger rosasløyfereflekser?
Takk for påminnelsen!

De fuksiaene dine er nydelige!!!

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei.
Fint rosa innlegg. Skal innom apoteket og kjøpe en slik sløyfe. Spennende også å følge med på innsamlingen til Jorid. Hun har som mål å samle inn 10.000,-.

Ønsker deg en fin dag. Klem fra Jannicke

Anonym sa...

Hei.Ja det er en virkelig go sak som alle skal ta tak i...Det kan ramme oss alle damer uansett alder.Så det er veldig lurt å gå ca en gang i året å få sjekket..Bedre føre var.Ha en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil..

Silje sa...

jeg skal kjøpe meg en slik en:) jeg har også blitt opptatt av å bruke refleks etter at j tok lappen selv. Man ser jo nesten ikke folk uten refleks i mørket. skummelt!

Hobbygåsa sa...

Så flott rosa innlegg, ja dette er viktig å støtte!

Strikkebesta sa...

Takk for tipset! Eg skal sørge for å skaffe meg rosa sløyfe-refleks.Som alltid nydelege bilete i innlegget ditt:) Og flotte tjukkelestar du har på forrige innlegg!