tirsdag 15. februar 2011

Litt er bære enn ittno

Ei klok dame røpe mottoet sitt for meg her om dagen, og je adopterte det straks. Når en er slik som meg helsemessig, må en sjå det possetive i det små. Dæ er itte lett støtt, men mæ denne ledetråen som et mantra går je laus på ændre hælvdel ta februar mæ godt mot. For eksempel er det bære å orke å gå en liten tur enn ingen tur i det hele tatt, men så tenkjer je som så at det er jammen bra å slæppe å flyge maraton å da ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Akkurat nå er je strålende fornøgd mæ å ha fikse støvsugeren. Litt er bære enn ittno er et godt motto, men itte for åssen støvsugerenn ter seg. Våres har nesten itte orke å suge og da er’n itte mye verd. Den har fått full overhaling. Ny påså, filter er reingjort, det er pirke både her og der, innen sømlighetens grenser. Men nei, like slakk. I dag fant je problemet: en skikkelig hår/støv-båll midt inni røret. Da den var borte vart det fart ti saken.

Det er kjekt å vara Heks og ha et langt kosteskaft tæll disposisjon for slike “utfordringer”. Nå har golvteppe og sofa fått att en mere naturlig farge ;)

Men åssen i æll verden har slike mengder hår og støv kømmi inni der, støvsuger’n er såvidt je veit bære brukt her i våres “plettfrie hus”. Vel, sea luftvegsproblema vart løst uten astma-medisin (på dopinglista) denni gongen, så er jeg storfornøyd. Bære å vara fornøyd mæ lite, enn itte å vara fornøyd mæ no !

Februar2006 107

Ute lavar snøen ner, men det er bære –9 gr, så je er fornøyd. Bære dæ enn dei –26 som var her om natta.

Je venter på Gubben som skal innom Posten (i butikk) for å hente pakke ått den gale heksa :)

3 kommentarer:

Randi sa...

så sant som det er sagt :-))

Med huset fult av dyr så er jeg avhengig av godt sug på støvsugeren.Ikke ukjent at den blir stappet med hårdotter rett som det er her i gården.

Etter 4 dager med strålende sol er vi nå tilbake til skyer...men opphold og litt kaldt...så vi står han av:-)

klem til deg

Mia sa...

Fint motto, det ska jag komma ihåg nästa gång jag klagar..

Havfruen sa...

Supert motto dette heksa!!! For det er helt sant! Alt er bedre enn ingenting!! og det gjelder å sette lista slik at målet er oppnåelig!!
Keep up:)
Klem fra meg:)