mandag 21. november 2011

Pause-innslag

imagesCA70S5SO

I gode, gamledager hadde NRK gullfisker som pause-underhøldning. Dæ lyt je ty tæll å, for det er dårlig mæ inspirasjon for tida. Strikker litt, men det er grenser for å mange par svarte tove-votter som er interesant å vise fram da Smilefjes som blunker Dessuten nærmer deg seg jul og en må jo prøve å hjelpe nissen litt mæ produksjon og da kænn det itte vises her – enda.

Men: I'll be back- helt plutselig.Jeg bare tøyser

Ønsker deg ei go' viku.

6 kommentarer:

Orlaug sa...

Kjenner til det med inspirasjon.......av og til er det fullstendig tomt.Men trøsta er at plutseleg er tilbake......(etter kortare eller lengre tid,sjølvsagt).
Det er berre å vente.........
God veke til deg òg!

Havfruen sa...

Tror det er noe som går......god pause.....og de fiskene burde kommet tilbake!!
Klem fra boxerhuset.....

ANNEPÅLANDET sa...

Likte i grunnen pausefiskene jeg. Og inspirasjonen kommer sikkert tilbake etter hvert! Ha en fin uke!

AnKa sa...

Vi er vel i samme båt flere her i blogglandia. Og blogge bare for å blogge er ikkje noe vits. Ønsker deg ei koselig førjulstid, kos deg og strikk og nyt dagan.
Klæm fra AnKa

Ruth sa...

Det er heller labert her også du. En kn ikke gjøre annet enn å vente på at inspirasjonen kommer tilbake. for det håper jeg jo at den gjør. I mellomtiden får vi kose oss i hiet som best vi kan. Masse klemmer til deg.

Fru Langstrømpe sa...

Det er jo ikke så lett å blogge, når jeg ikke vet hvordan jeg skal få tatt gode bilder i dette høst/vinterlyset, det meste en lager liksom skal være hemmelig og presang og de jeg lager hjemmelaget presang til er flittige besøkere på bloggen. Hmmm, vi er vist litt i samme båt, men inspirasjon har jeg for mye av - jeg orker ikke bruke alt, skal jeg sende over noe eller?
Du som er sånn der fotografdame, hvorfor er det så vanskelig å ta bilde av skarp rosa og rødt....det blir bare sånn "groms"?