onsdag 30. november 2011

På en snurr?

 

I dag på et venteværelse:

Gammel dame: Jasså, er det ongdommer her å?

Gammle heks: Ongdommer? je er iallefall ingen ongdom. Dæ skulle dåtter mi ha hørt, så hadde hu fått seg en god latter.

Gammel dame: Dåtter? Du er da for ong tæll  å ha ei dåtter.

Gammle heks: Hehe, je er gammal nok tæll å vara bæssmor je. En er jo dæ når en nærmer seg 50 mæ stormskritt.

Gammel dame: 50 år du nei. Dæ trur je ittno på.

Da tenkte ei gammel heks mæ seg sjøl, at hu er nok litt på en snurr hu dama der. Men så kom det ei felles bekjent og ut frå samtalen videre viste det seg at den gamle dama slett itte var uttafor, men klar som dagen. Bære vældig selskaps- og pratesjuk antagelig og je lot meg smiske som bære dæ.

Men je har spile heme og når je ser der, så ser je ei gammal kjærring mæ grå-tendenser i håret og litt ta hårt som heng og sleng, så dætta mæ ongdommelighet er et avslutte kapittel for lengst. Det er jo mulig at det var de raue Ullhedina-sokka mine som gjorde at dama vart litt "fartsblind" Smilefjes som blunker

 

P4211120

Apropos å vara på en snurr. Det er itte tilfeldig at det er kvitveisbilde her i dag. Naturen er å på en snurr for tida og her blomstrer altså kvitveisen. Men noen store kvite tepper som ser ut som snø er det itte tale om. To stakkars kvitveisblommer er observert på beite våres Ler så jeg ruller

8 kommentarer:

Havfruen sa...

For en herlig dame du har møtt:) Hun visste å komme i prat med folk:)) Synes det hørtes trivelig ut jeg:)))
Naturen er nok mere på en snurr enn dama!!
Vært på tur i vind....og sannelig er det stormvarsel til fredag kveld....yepp yepp...kommer nærmer og nærmere havkanten...

Elin sa...

Hihi, hu visste vel du ville svare hvis a smiske litt.. ;-) Fin kvitveis...:-O

Ruth sa...

Det er drfor jeg har så dårlig belysning på badet - når jeg ser meg i speilet i halv mørket og uten briller så er jeg rene ungdommen jeg med. En trenger ikke være så mye på en snurr da. Og smiger og smisk et da komplimenter det også. Klem fra meg

Fjordheim sa...

Ja er det ikke flott at noen syns en er ung fortsatt selv om en blir 50 om alt for kort tid. hehe.
Er slik her også. Men tror kanskje vi også kommer til å mene det om de "unge" 50 åringene om 20-30 år.
Jaja. En for ta med seg de oppmuntringene en får her i livet. Og en hvitveis eller to å pynte med i førjulstida hadde ikke jeg hatt noe imot, sel om det er litt rart.
Ha en riktig god torsdag :)

Tussi sa...

Hehe. Grå hår eller ikke - man er jo ikke eldre enn man føler seg.. Og den dama høres helt herlig ut, henne skulle jeg gjerne møtt :)

lirosa sa...

Herlig innlegg! God Desember med blomster og forhåpentligvis også snø.

oddi sa...

Så flott, smil og si takk, du! OG:
når jeg kjenner at det er "unger" som jobber både her og der (tannlegen har jeg hatt i barnehagen, legen er definitivt også yngre enn meg, og bussjåfører...oops, er han gammel nok til å ha sertifikat???), så kan det jo hende jeg bør ta inn over meg at årene har gått. Trøsta er at generasjonen over meg kanskje fortsatt ser på meg som "en unge"...?

BirtH sa...

Det er hyggelig når noen tror jeg er mye yngre enn jeg virkelig er .... Må innrømme at det skjedde oftere før enn nå. Skal tro hva årsaken er ... ;-)

På legekontoret møtte jeg forleden en ny ansatt som snakke om sine barnebarn. Da måtte jeg virkelig sperre opp øynene, for ho så ut som ho var i tjue-årene, men fortalte at ho var snart femti. Så vi holder oss godt, både den ene og den andre :.-))

Hvitveis på deres kanter? Da må jeg sannelig ta meg en tur i hagen i morgen (så fremst det blir oppholdsvær og vinden stilner). Snø har vi i hvert fall ikke!