torsdag 3. november 2011

Nesten katastrofe – enda en gong

Så har det altså vørti mørke høstkvelder, våt asfalt og yr i lufta. Likavæl går folk freidig og glade langs godt trafikerte væger uten antydning tæll refleks.

herb

Her om kvelden fækk je sjå en slags skygge i vægakænten, som viste seg å var øya aua på ei lita bikkje. Ut mot vægen gikk en ong gutt je itte såg før je var helt innpå. Altså, hænn hadde flaks da, den onge mannen, at hænn itte havne på sjukehus mæ leie skader, men forhåpentligvis kom seg trygt hemat. Og det er itte for dæ je driv no slags rally-kjøring om høst-kvelda. Je tæk det mæ ro, for je veit å som ræk langs væga-kænta. Men for dere egen skyld og ælle som er glad i dekk og itte minst ælle sjåfører som uforvaranes kænn kåmmå tæll å kjøre på noen:

BRUK REFLEKS!

Tegning: Herb Skogstad, Oppland Arbeiderblad.

8 kommentarer:

lirosa sa...

Igjen og igjen: Refleks! Refleks! Refleks! Jeg maser hele tida jeg , på alle jeg er glad i, godt å se at en ikke er alene om det!

Fru Langstrømpe sa...

Det er ikke et alternativ å gå uten i Fru Langstrømpes hus! Tror bare det er om å gjøre at det føles "kult"....mange triks må til, men det funker!Er det du som har tegna ;)

Mia sa...

Uscha mig ja, jag har haft några nästanolycker här också. Då på en tätbebyggd väg med trafikljus. Lika väl har man inte en chans att se dom svarta skuggorna som går ut i vägen. Kunde det i det minsta inte bli modernt med neonfärger igen?

Maret sa...

Dette er ein gjenganger kvar einaste haust..
Att ikkje folk kan lære..

Ha ein fin kveld.

Sidselsidserk sa...

Så enig, så enig - og sånn bare til info så bruker jeg refleksvest når jeg er fotgjenger:))
Ønsker deg en fin ferd mot helga;)

Elin sa...

Je får så lyst tel å kaste en haug med harde reflekser i hue på dom!!!

STEINKJERRINGA sa...

Enig med deg! Jeg møtte to småjenter da jeg kjørte hjem fra jobb akkurat et sted der det ikke var lys i gatelykta. Jeg så dem ikke før jeg var rett ved dem. Skummelt!

monica sa...

Rart vi aldri lærer.... REFLEKS! Je går med vest så fort jeg går en tur på disse årstidene, men lett å glemme når man skal bare,,,,,,

godt det gikk bra! Du er årvåken!!