lørdag 12. november 2011

Litt irriterendes

 

 

pus

I dag fækk je ei kursbok i posten som je hadde bestilt. Ville lære meg mere om fotoredigering. Kurset var opplagt mæ online-bilder som skulle lastes ner og øves på. Men sjøl om kurset hadde vøri i salg sea mars i år, var neimen itte riktige bilder tællgjenngelig på nett. Bilden som skulle lastes ner er itt dom som en skar jobbe mæ seinere i kurset. Noen i bransjen som har gjort litt for dårlig jobb kænskje?? Litt ivrige på å sælja??

Når en er ivrig som en onge på julekvælden, så blir en jo litt bråsur. Derfor "hevner" je meg mæ å bruke noen ta dei ubrukelige bilden her.

Bære for å blidgjøra meg sjø litt. Skuffet smilefjes

rose

 

Bare du kan gjøre det beste ut av den unike muligheten du har ved å være deg selv!

Sitat fra ei bok jeg har fått av BeritT.

Derfor skar je vara unikt sur noen minutt og så skar je gå ut en tur i gråværet og vara blid når je kjæm innatt  Ler så jeg ruller

Go hælj!

9 kommentarer:

Tovepia sa...

Ja, sur dæ på tur, du:O)) Irriterende slike ting.
Nyt helga blid og glad, klem fra mæ;)

Sidselsidserk sa...

Så bra at surheta går så fort over:-)) Kloke ord og jeg synes du har flotte bilder uansett jeg da:-)
Klem herfra

Gry sa...

Det kattebildet var utrolig herlig! Men det er da slik verden er? :)

Skikkelig irriterende med det kurset, du får be dem ordne opp eller penga tilbake! Bra du ikke er langsint da og får ødelagt hele helgen

monica sa...

He he he...kloke ord fra ei herlig dame! Ha en god helg og gleder meg til å følge med fremover..........

Havfruen sa...

Kjærringsur er det noe som heter...men her hadde du vel grunn til det!!
Gråvær? Jeg har hatt sol....
Nå er vel smilet på plass igjen:))
Nyt kvelden:)

Petrinetrollmor sa...

Så leitt då :( Dette er slikt som hadde gjort meg sur som ei potte. Du får ta kontakt med dei så dei får ordne opp. Håper du har gått av deg surheita og skuffelsen. Om ikkje, må du Sintesove, det gjer eg ofte.

klem

Herlig kattepuser!

Mandy Lou sa...

Skjønner god at du ble irritert. Men virka som du var fast bestemt på at du ikke skulle være sur lenger når du kom hjem fra tur. :)

ANNEPÅLANDET sa...

Hm, hvilken bok var det, tro? Bilderedigering er jeg ganske blank på, men etter å ha gått på fotokurs hos Oslo Kameraklubb i høst (hjalp ikke så mye, men litt), fikk jeg lyst til å lære meg Lightroom. Tror jeg skal gå på kurs der og - jeg er rett og slett for tungnem til å drive med hjemmeopplæring via bok.
Ha en strålende søndag!

oddi sa...

Skjønner deg godt. Jeg har "ei lang tålmodighet", men biler som ikke går og datamaskiner som ikke funker, får frem det verste i meg! Ha en blid søndag!