torsdag 5. april 2012

Typisk altså og je lærer ældri

P4045751

Hår vår MÅÅÅÅ je innom Plantasjen og bli friste. I år kjøfte je noen stiklinger der. Deriblændt denni Daliaen som var flott merke mæ lappen du ser på bildet under her. Det er fult mulig je er farveblind, men da er det ganske sjelden variant rosa-gul-farveblind.

 

P4045749

Je kjøpte frø tæll hengepetunia å. Dom har vørti sådd og stelt etter ælle kunstens regler, i flere vikur. Spireprosenten var angitt tæll 70%. Mine har en fantastisk spireprosent på 0! Ældri før har je sådd kjøpfrø som itte kjæm att i det hele tatt.

P4045745

Dette små-irriterer nå, men bære vent. Om itte lenge MÅÅÅÅ je innom att en tur og lætt meg friste ta å kjøpe no skrap je itte treng. Lurer på om det fins kur mot slik galskap???

 

Mere surv

imagesCAMTGWE6

30. september 1901 vart den fysste støvsugeren patentert. Da var bæssmor mi 8 dager gammal, men je trur hu var ganske godt vaksin før hu fækk sin fysste støvsuger. Vel, dæ var ei avsporing. Men støv kjøm je itte unna. Je har en mistanke om at det er en hemmelig støv-generator her i huset. Je syns itte je er helt ferdig mæ å slakte hybelkaniner og rødde bort brukt utstyr, før det er noen som hopper rundt beina på meg att. Det er jo mulig det skyldes at je er for slurvete og itte får slakte ælle.

Je lurer litt på ordet hybelkanin å. Det høres nesten koselig ut dæ og dæ passer slettes itte. Trur je går for det svenske for en gongs skyld: nemlig Dammrotte

 

 

523452_10150642978028869_730978868_9217890_892446302_n

Men nå skal je ut på tur, på ekte hekse-vis. Hermed er du advart, kænskje suser je forbi der du er.

2 kommentarer:

Tovepia sa...

Sannelig var du lekker i luften:O))
Dammrotte passer nok bedre, ja:)
Jeg har dratt på puslingene og stemora helt på hytta, for så å ta dem med hjem idag...mye å passe på;)
Nyt dagen, her regner det, takk og lov;)

oddi sa...

Rosa og gul varianten av fargeblindhet er nok mulig - da varianter av rødt, grønt og gult er vanskelig å skille for mange. Men: sensasjonen ville vært hvis det inntraff hos en kvinne - det er menn som sliter med slikt.
Ellers: jeg skal se mot himmelen når snøelingene legger seg - med håp om å se heksa fly! Ha ei fortsatt fantastisk påske!