mandag 3. mars 2014

Plutselig tilbake

Her har det vøri stille noen vikur nå. Sjølsagt har je fått kommentarer frå far min på dæ, men det har sine grunner. Fysst var Gubben og je 14 dager på Tenerife, årets bondeferie. Helt herlig.

P2098277

Da vi kom hematt var internett skikkelig grinete og virke ca 30 sekund om gongen før det braut. Så rask er itte je tæll å laga innlegg gitt. Mæ hjælp ta leverandøren fænt vi ut at det var en telefon i huset som var årsaken. Nokså merkelig, for akkurat såmmå oppsettet har virke i 1 1/2 år. Velvel, nå kom vi øss da ut i verdensveven att.

P1278159

Når ting bynte å funke så kom det ei slik automatisk oppdatering som gikk litt på snei. Google var plutselig det farligste i verden for denni pc'n, så da kom je itte inn på bloggen, fækk itte kommentert eller google. Plutselig i dag ordne det seg og nå er je jommen i bloggverden att. Hurra!! Men klok på denni teknologien blir je visst itte mæ det fysste. Uansett: bære det fungerer er je fornøgd. Ellers blir je ganske bister…. Litt bitcy liksom Smilefjes som blunker

P1298181

 

I går fant je den fysste blåveisen for i år Smilefjes med åpen munn 

P4211121

Je ønsker deg ei god viku! Det er herlig at det er mars.

6 kommentarer:

elle-melle sa...

For en salig blanding av herligheter og noen ikke så herlige. Det må ha vært fantastisk med litt sol og varme akkurat nå som vi har det heller trasig sånn værmessige her oppe i nord. Det var herligheten.
Det ikke så herlig er når dippeduttene som vi er blitt så avhengige av ikke virker som de skal og en ikke kan gjøre noe med det selv.
Godt det er blitt i orden igjen, Jeg har savnet deg og lurt litt på hvor det var blitt av deg og hvordan det var med deg.
Godt å høre fra deg igjen:)

elle-melle sa...

Glemte rent å nevne blåveisen jeg:)
Det er jo også en herlighet!!!
Her er det ikke tegn til blåveis ennå, men vi har funnet en ørliten hvitveis og ellers blomstrer snøklokkene og krokusene har så vidt startet. Det blir faktisk vår:)))

ANNEPÅLANDET sa...

Hei hei! Det hørtes i grunnen ok ut med to uker på Tenerife...
Her har det jo bare regnet og snødd i hele år - vi har sett glimt av sola kun tre ganger. Selv jeg som nesten alltid er i godt humør, merker at det røyner på litt.

Blåveis - så herlig! Har ikke sett spor av det enda her, men så bor jeg jo litt opp i høyden, den dukker gjerne opp sånn uti juni... Og nå skal jeg ut og lufte bikkja i slafseværet. På med gummistøvler og regnfrakk og ha en fortsatt god dag!

oddi sa...

Tilbake i blogglandia - flott! Har vært innom og titta nå og da, men skjønner at du har vært delvis travel og delvis plaga... Jeg anser meg selv til å være et relativt godt jordet menneske, men biler som ikke starter og datamaskiner (inkludert nett) som ikke virker, får frem det verste i meg! Det går rett i ryggmargen, er ikke innom hjernen og hilser på engang! Skal tro hva som fikk vår bannskap før vi fikk biler og datamaskiner ???

Anonym sa...

Litt nysgjerrig.Var det en trådløs telefon som var problemet?
Hilsen Inger Katrine

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Hei Inger Katrine. Ja, det var en trådløs telefon, men han som skjønte seg på dette sa det ikke var dens skyld, men at det var to telefoner på linja.