torsdag 18. desember 2008

Kikke innom...

Det har vørti nesten helt slutt på at folk bære titter innom på uanmeldt besøk. Dæ er litt trist, syns je. Men da er det fint å ha noen blogger en kænn kikke innom når en har tid og lyst. Og så er det fryktelig koselig å legge att en kommentar og få svar på den. Å enda koseligere er det å få kommentarer sjøl. For den som ta hælsemessige årsaker må hølde seg litt i ro for tida, lyser det opp i hårdagslivet at noen gidd å kikke innom, om enn itte slik som på detti bildet.

KÆNSKJE DET ER EN GOD JULE-TANKE Å STIKKE INNOM NOEN SOM HAR DET LITT VANSKELIG ELLER SOM DET ER EI STUNN SEA EN VAR ÅTT. BILLIG OG KOSELIG.

 

 

rute_20070227

 

 

Je prøvde meg att i år å, hengte ut såvidt det var med julepynt på inngangsdøren i går. Og i dag har je vøri sta å fønni at en ting i snøen og den krænsen je hadde fæste best, er itte borte, men ganske maltraktert. Åkke som har vøri her? Jo, den store blæsten! Som vanlig når det kjæm ut litt pynt. Sukk!

1 kommentar:

Marie sa...

Fleire fine og tankevekkande innlegg hos deg dei siste dagane...

Ja "denne søte juletid" er ikkje like søt for alle desverre. Sant som du seier kva skal me med overfylte kakeboksar og blankpussa sølv om me ikkje kan kosa oss i lag.

Ønskjer deg og dine ei fin og god julefeiring :)